bums
05.09.12
bums
05.09.12
bums
05.09.12
bums
05.09.12
bums
05.09.12
Power motoritis gatavs Tas pats minokota vien ir ķinīzeri nebija kārtīgi notīrījuši izolāciju no viena vada -tīrkais rūpnīcas defekts -līdz ar to viss nokurējās Tagad brauks uz urrā jo suku bloks ir uzbūvēts Made in Latvia :DDDD
lacuks007
04.09.12
bum salmo mačkāts pa vidu pēdējais posms pārlūzis- var taisīt vai braukt uz Daugavgrīvas prasīt citu?
bums
04.09.12
Internetā var pasūtīt adrese
http://www.greenmanbushcraft.co.uk/cutting-tools/mora-laplander-90-drop-point-blade-blank.htm
http://www.greenmanbushcraft.co.uk/cutting-tools/mora-laplander-90-drop-point-blade-blank.htm
Farnirs
04.09.12
Man takā būtu jautājums priekš pieredzējušiem vīriem, kuri zin kā nazi noasināt. Par to tehniku kā to darīt. es zinu kā kaltu var notrīt, bet es nezinu vai tas attiecas uz nazi. Kad es esmu pabeidzis asināt vienu pusi, vai asinot otru pusi man jāgaida kamēr atskabarga pilnībā nokrīt, vai arī viņu drīkst no otras puses takā nedaudz patrīt ?
degarzivs
04.09.12
Gribēju Bumam pasūtīt dūcīti medībām, bet pārdomāju! Jo ar tik smalku rīku es būšu tas vienīgais lohs kurš dīrās un dalīs! :D Pārējiet tikmēr baudīs pēcmedību priekus, tā ka palikšu pie atrunām - man nav naža! :D
juniors
04.09.12
asmeņi ir šādi
bums, 3.septembris 2012, 22:14
Internetā kaut kur šadus asmeņus var iegādāties?
bums
03.09.12
Karpa etiķī un alū
jābūt
• 1-1,5 kg karpa
• 1 1/4 glāzes etiķa
• 1 glāze alus
• 2 ēdamkarotes panējamoi sausiņu
• 1 ēdamkarote kausēta sviesta
• 0,5 citrona cedra
• 2 krustnagliņas
• pipari sāls cukurs
Gatavojam
sagatavojam zivi ,sagabalojam gabalos, sālam piparojam. Gabalus liekam emaljētā traukā , pievienojam krustnagliņas un ieliet etiķi pēc garšas. Liekam uz stundu vēsumā , laiku pa laikam gabalus traukā apgrozam .Citā traukā ielejam alu , kausēto sviestu, zivs gabalus aplejam ar marinādi, ieberam rīvmaizi un cukuru . Uzliekam vāku un vāram zivi. Kad gatavs izliekam zivs gabalus uz paplātes, izveidojošā buljonā ierīvējam citrona cidru /rīvēta miza/ , šķidrumu uzvāram un gabalus liekam uzvārītajā buljonā . Un tad atlikušu alu liekam sev priekšā un ēdam to visu nost :DDD
jābūt
• 1-1,5 kg karpa
• 1 1/4 glāzes etiķa
• 1 glāze alus
• 2 ēdamkarotes panējamoi sausiņu
• 1 ēdamkarote kausēta sviesta
• 0,5 citrona cedra
• 2 krustnagliņas
• pipari sāls cukurs
Gatavojam
sagatavojam zivi ,sagabalojam gabalos, sālam piparojam. Gabalus liekam emaljētā traukā , pievienojam krustnagliņas un ieliet etiķi pēc garšas. Liekam uz stundu vēsumā , laiku pa laikam gabalus traukā apgrozam .Citā traukā ielejam alu , kausēto sviestu, zivs gabalus aplejam ar marinādi, ieberam rīvmaizi un cukuru . Uzliekam vāku un vāram zivi. Kad gatavs izliekam zivs gabalus uz paplātes, izveidojošā buljonā ierīvējam citrona cidru /rīvēta miza/ , šķidrumu uzvāram un gabalus liekam uzvārītajā buljonā . Un tad atlikušu alu liekam sev priekšā un ēdam to visu nost :DDD







