atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

Tonis 18.09.12
Bumsi,
man jau tavējās labāk patīk....,
koo, -'slabo'?
bums 18.09.12
Toni tikko Jazups riktīgu pāļa rezepti ielika pie zivju rezeptēm :DD
spiningists 18.09.12
To Tonis
Šajā receptē bez garšvielām obligāti jābūt klāt ZEMEI!
Tonis 17.09.12
Bumsi,
iedod ,lūdzu,kādu recepti "zivis ceptas pālī"...
daargais 17.09.12
Bumsi ,atvaino,bet šonnedēļ caur Gintu nodošu urbi uz apgreidingu ! :)))
par apgreidingu uzrakstīšu privāti !
daargais 17.09.12
šitie šatli gan labi izskatās ,laikam planē pa pus ezeru ! :))
bums 17.09.12

pirmā partija būs rīt pie Ginta Bļitka domāta Peipja dziļumiem Vietējiem ūdeņiem būs uz trešdienu
bums 17.09.12
Luzdu:DD gatavojat veseli un pelnat sievu acīs bonusus :DD Pēcpusdien pie Ginta ievedīšu Nepisļaikas Pa ceļam jau aplaupīja ,bet kaut kas jau palika
Nextalfonso 17.09.12
Liels Paldies Bumsim par Receptēm!!! ;)
lacuks007 17.09.12
forma ir pareizā bet īsa un apaļa :) strādā perfekti :)
snipiens 16.09.12
Vasarā līdzīgi taisīju karūsu.Pasen redzēju jašķikā,kur rādīja pārraidi par gatavošanu un kuru vadīja Makarevič no ,,Mašina vremeņi",kā viņš apbēra ar sāli zandartu un duhovkā iekšā.Palika atmiņā un noprovēju,tikai sālī iecilāju sakultu olas baltumu.Sanāca ņammīgi!
bums 16.09.12
Zivs cepta sāli
Ekselents paēdiens un ja vēl negribās mocīties ar stāvēšanu pie pannas ;DD - Rezepte vienkārša bet ļoti garšīgi! Kur fīča?: sāls uzņem mitrumu un kļūst par čaulu zivs gatavošanai savā sulā, tā savukārt veido vidū vakumu un saglabā visus zivs aromātus un sulu. Pie tam zivs nekad par sāļu nebūs
Produkti (5 porcijām)
Zivs vēlams jūras ,bet ja nav der upes (asaris zandarts breksis u.t.t.) no 1-2 kg
Sāls – 1,3 kg
Olas baltums no 4 olām
Timiāns – ½ buntīte
Citons-½
Pētersiļi – ½ buntīte
Lauru lapas – 4 gb.
Liekamies klāt gatavošanai:DD
1. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 230*C. Zivi notīram nomazgājam nosusinām salvetē

2. Lielākā bļodā sajaucam sāli, olu baltumus un un timiana lapas. Tad izklāt masu uz paplātes dibena 1,5 cm biezā slānī

3. Izklājam grieztas citrona šķēlītes , timiāna lapiņas, pētersiļus un lauru lapas. Pārpalikumus droši varat sastumt zivs vēderā

4. Liekam zivi virsū uz izliktajiem našķiem un apberam ar atlikušo sāls un olas baltuma maisījumu. Zivs ir jānosedz pilnībā -asti var atstāt nenosegtu

5. Zivs gatavojas 30-45 minūtes (15 minūtes uz katriem 450 gramiem zivs svara).

6. Izņemiet paplāti ar gatavo zivi un dodat tai atdzist 5 min. Akurāti bet stingri sasitat čaulu un ar karoti noņemat lieko sāli nost no zivs. Pārliekam zivi uz koka dēlīti.

7. Sākot no astes ar otru roku pieturot zivi noņemam zivs ādu nost, centieties nesamaitāt zivs gaļu. Es parasti gaļu noņemu no kauliem un tad saucu mājiniekus uz sliņķu zaceni :DD
bums 16.09.12
Es arī viņus izčamdīju no visām pusēm neko sliktu neatradu :DD Ir vēl vieni teleskopi IM7 grafīts tikai tests mazāks 4,20 m Tos arī pie Ginta var redzēt
bums 16.09.12
Transportēšanas fīča:DD Vismaz nenolauzīsi vai nesadauzīsi
vienkars 16.09.12
Bums,kapēc tas pirmais rinķis nolocīts,tiem bušu kātiem.
_paa_ 16.09.12
Bums kur tu shos katus dabuuji ja nav nosleepums :) Es ar vinu kaadreiz tirgoju bet jau kaadu laiku atpakal beidzaas! Kunigam ir tiiri laba kvalitaate.
bums 16.09.12

šos bušu kātus arī ievedu
bums 16.09.12

šos arī ievedu 21gr un 15 gr
bums 16.09.12

Jau ir pie Ginta
lacuks007 16.09.12
Bum kur var apskatīt tavus šūpiņus bildēs? interesē tu laikam sauc par maili. lielā droši vien, man nofenderējā visu lielo copes kasti a drīz sači un var teikt ka nav ar ko ķert :(

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs