Bumsi,
man jau tavējās labāk patīk....,
koo, -'slabo'?
Toni tikko Jazups riktīgu pāļa rezepti ielika pie zivju rezeptēm :DD
To Tonis
Šajā receptē bez garšvielām obligāti jābūt klāt ZEMEI!
Bumsi,
iedod ,lūdzu,kādu recepti "zivis ceptas pālī"...
Bumsi ,atvaino,bet šonnedēļ caur Gintu nodošu urbi uz apgreidingu ! :)))
par apgreidingu uzrakstīšu privāti !
šitie šatli gan labi izskatās ,laikam planē pa pus ezeru ! :))

pirmā partija būs rīt pie Ginta Bļitka domāta Peipja dziļumiem Vietējiem ūdeņiem būs uz trešdienu
Luzdu:DD gatavojat veseli un pelnat sievu acīs bonusus :DD Pēcpusdien pie Ginta ievedīšu Nepisļaikas Pa ceļam jau aplaupīja ,bet kaut kas jau palika
Liels Paldies Bumsim par Receptēm!!! ;)
forma ir pareizā bet īsa un apaļa :) strādā perfekti :)
Vasarā līdzīgi taisīju karūsu.Pasen redzēju jašķikā,kur rādīja pārraidi par gatavošanu un kuru vadīja Makarevič no ,,Mašina vremeņi",kā viņš apbēra ar sāli zandartu un duhovkā iekšā.Palika atmiņā un noprovēju,tikai sālī iecilāju sakultu olas baltumu.Sanāca ņammīgi!
Zivs cepta sāli
Ekselents paēdiens un ja vēl negribās mocīties ar stāvēšanu pie pannas ;DD - Rezepte vienkārša bet ļoti garšīgi! Kur fīča?: sāls uzņem mitrumu un kļūst par čaulu zivs gatavošanai savā sulā, tā savukārt veido vidū vakumu un saglabā visus zivs aromātus un sulu. Pie tam zivs nekad par sāļu nebūs
Produkti (5 porcijām)
Zivs vēlams jūras ,bet ja nav der upes (asaris zandarts breksis u.t.t.) no 1-2 kg
Sāls – 1,3 kg
Olas baltums no 4 olām
Timiāns – ½ buntīte
Citons-½
Pētersiļi – ½ buntīte
Lauru lapas – 4 gb.
Liekamies klāt gatavošanai:DD
1. Uzkarsējam cepeškrāsni līdz 230*C. Zivi notīram nomazgājam nosusinām salvetē
2. Lielākā bļodā sajaucam sāli, olu baltumus un un timiana lapas. Tad izklāt masu uz paplātes dibena 1,5 cm biezā slānī
3. Izklājam grieztas citrona šķēlītes , timiāna lapiņas, pētersiļus un lauru lapas. Pārpalikumus droši varat sastumt zivs vēderā
4. Liekam zivi virsū uz izliktajiem našķiem un apberam ar atlikušo sāls un olas baltuma maisījumu. Zivs ir jānosedz pilnībā -asti var atstāt nenosegtu
5. Zivs gatavojas 30-45 minūtes (15 minūtes uz katriem 450 gramiem zivs svara).
6. Izņemiet paplāti ar gatavo zivi un dodat tai atdzist 5 min. Akurāti bet stingri sasitat čaulu un ar karoti noņemat lieko sāli nost no zivs. Pārliekam zivi uz koka dēlīti.
7. Sākot no astes ar otru roku pieturot zivi noņemam zivs ādu nost, centieties nesamaitāt zivs gaļu. Es parasti gaļu noņemu no kauliem un tad saucu mājiniekus uz sliņķu zaceni :DD
Es arī viņus izčamdīju no visām pusēm neko sliktu neatradu :DD Ir vēl vieni teleskopi IM7 grafīts tikai tests mazāks 4,20 m Tos arī pie Ginta var redzēt
Transportēšanas fīča:DD Vismaz nenolauzīsi vai nesadauzīsi
Bums,kapēc tas pirmais rinķis nolocīts,tiem bušu kātiem.
Bums kur tu shos katus dabuuji ja nav nosleepums :) Es ar vinu kaadreiz tirgoju bet jau kaadu laiku atpakal beidzaas! Kunigam ir tiiri laba kvalitaate.

šos bušu kātus arī ievedu

šos arī ievedu 21gr un 15 gr

Jau ir pie Ginta
Bum kur var apskatīt tavus šūpiņus bildēs? interesē tu laikam sauc par maili. lielā droši vien, man nofenderējā visu lielo copes kasti a drīz sači un var teikt ka nav ar ko ķert :(