nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)
Sulla, 6.novembris 2014, 20:40
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)
es pamēģināju, saliecās kā veca miza un nevarēja kārtīgi izcept, varbūt vajadzēja vāku uzlika, bet nebija.:)
Juurasbullis, 6.novembris 2014, 20:05
svaiga bute vērpjas, arī menca un vēdzele. pastāv dienu, tad vairs ne.
Gaļai ir janobriest, tas gan ir atkarīgs no receptēm, bet piemēram, desās man zināmi meistari teikuši, ka tikko kautu neliek. Bet izcepiet tikko kauta suķa gabaliņu pat bez īpašām garšvielām, nu tā ir štelle, kur iespējams, ka Rītiņš nobāl.
Bet tikko ķerta bute protams, ka cepta garšo labāk nekā dienu pastāvējusi un tad cepta.
Tas ir mans subjektīvais viedoklis.
Pamēģiniet kādreiz paķert līdzi uz bušu copi pannu un uzcept tiko izvilktu buti un redzēsiet kāda starpība starp mājās atvesto, nemaz nerunājot par tirgū nopirkto kura starp citu arī vēl nav saldēta bet saldēta galīgi garām.