atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

skutans 14.11.14
Drunk_Gnom,
saki, vai tas 'copes knifu seans' ir zem narkozes paredzēts vai kā?

14.novembris 2014, 17:24 | citēt | nosūdzēt | links


Toni> man domāt jāiet ar savu tad moš i leitāk sanāk:)
Bebrs 14.11.14
šitā nav Latrex laiva? :D
Tonis 14.11.14
Drunk_Gnom,
saki, vai tas 'copes knifu seans' ir zem narkozes paredzēts vai kā?
Tonis 14.11.14
-Elementāri,tā pat kā slieku,-izlaid caur zobiem,un ja aizķerās tad ...:)
raihs 14.11.14
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem

drunk_gnome, 10.novembris 2014, 22:54

Tu par tādu cenu taisies mācīt ķert šitās zemmēra siļķītes?:)
jurists 14.11.14
... ir kāds kurš zin, kā var dzīvu līdaku papu atšķirt no dzīvas līdakas mammas?
L_John 11.11.14
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem

drunk_gnome, 10.novembris 2014, 22:54

Gribētu paņemt kalmāru ķeršanas kursu - kur un kad var sarunāt?... ;-)
Gudgeon 11.11.14
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem

drunk_gnome, 10.novembris 2014, 22:54

Uz jautājumiem - dziļdomīgs skatiens - par Brīvu!:)
arsiks 11.11.14
drunk_gnome
Es gribētu tās nodarbības ar priekšzināšanām.Cik jāņem līdz 0,5 vai 0,7?
litelboi 11.11.14
sveiks visiem.dzirdeeju ka varkaala kanaala cemmereetaai panemti pie riekstiem,,,un diezgan nopietni,,,beidzot!vai kaads ir lietas kursaa?paldies.
drunk_gnome 10.11.14
Pasniedzu makšķernieka privatstundas.
- Makšķerēšanas pamati 10EUR/h
- Makšķerēšanas pamati ar priekšzinašanām 15EUR
- Copes knifu atklāšana 50EUR viens copes seans

+Dāvanā boilu izgatavošanas kurs profesionāļiem
Grinbergs 10.11.14
snipiens 09.11.14
Varbūt kāds var man uz pm. atsūtīt ( antonsb ) tel.nr. vai padot viņam ziņu,lai izlasa pm.!
Jau iepriekš Paldies!
Domaataajs 06.11.14
un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?

Domaataajs, 6.novembris 2014, 20:47

nezinu, man spuras negaršo. Vispār es jau par butēm vispār nejūsmoju, filējis un sadalījis akmensbutes, zeltsbutes, paltusus gan lielā daudzumā.

Sulla, 6.novembris 2014, 21:06


Nu jā, katram savs ;)
Karlis_K 06.11.14
un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?

Domaataajs, 6.novembris 2014, 20:47


nezinu, man spuras negaršo. Vispār es jau par butēm vispār nejūsmoju, filējis un sadalījis akmensbutes, zeltsbutes, paltusus gan lielā daudzumā.
Domaataajs 06.11.14
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)

Sulla, 6.novembris 2014, 20:40

nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)

Sulla, 6.novembris 2014, 20:40

un ko - spuriņas atsevišķi grauzdēt?
Karlis_K 06.11.14
nekas neliecas ja izfilē bez ādas, tas attiecas arī uz asari, protams ar ādu gardāks. Butveidīgās vispār jāfilē bez izņēmuma, ja tikai neņem plaukstiņas :)
Domaataajs 06.11.14
es pamēģināju, saliecās kā veca miza un nevarēja kārtīgi izcept, varbūt vajadzēja vāku uzlika, bet nebija.:)

Juurasbullis, 6.novembris 2014, 20:05


svaiga bute vērpjas, arī menca un vēdzele. pastāv dienu, tad vairs ne.
Gaļai ir janobriest, tas gan ir atkarīgs no receptēm, bet piemēram, desās man zināmi meistari teikuši, ka tikko kautu neliek. Bet izcepiet tikko kauta suķa gabaliņu pat bez īpašām garšvielām, nu tā ir štelle, kur iespējams, ka Rītiņš nobāl.
Bet tikko ķerta bute protams, ka cepta garšo labāk nekā dienu pastāvējusi un tad cepta.
Tas ir mans subjektīvais viedoklis.
es pamēģināju, saliecās kā veca miza un nevarēja kārtīgi izcept, varbūt vajadzēja vāku uzlika, bet nebija.:)
kutis 06.11.14
Pamēģiniet kādreiz paķert līdzi uz bušu copi pannu un uzcept tiko izvilktu buti un redzēsiet kāda starpība starp mājās atvesto, nemaz nerunājot par tirgū nopirkto kura starp citu arī vēl nav saldēta bet saldēta galīgi garām.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs