grozs.nafig tev atvaļinājums.tu tāpat vairāk pa copi nekā darbā :DDD
turpat kur 1.05 :)))
tik lūdzu bez cepumiem.otrdien uz šepti :(
Gardu muti līni noēdies ar bauskas beirīti rokā sveicinu jus kolēģi.
Atvaļonājums sācies:)
:)nu ja nopiettni noteikumus jau vajadzētu ievērot,kur 1.06 brauc,nenopietni kilka vēl veseļojas:)
mlg2.mož šeit ko nebūt paļurkstam.a to vietējie gudrīši pamodīsies un sāks gānīt :DDD
Mjā, urmaasam jāsaslimst, man jāpaliek veselam, lai bērnu aizsardzības dienā satiktos ;)
ja naktstārps pārtrūkst,viņu var salīmēt ar suppperlīmi....:)
spulgits- labi, izdari tā, pamēģini divas porcijas uztaisīt, tad tu sapratīsi, kuras labāk turas uz āķa
spulgits - labāk jau to izdarīt iepriekšējā vakarā. Pa 1 - 2h tā īsti neuzbriest. No savas pieredzes varu teikt, ka NG tomēr taisnība - labāk ņem uz grūbām, kas kārtīgi nolobījušās. Pēc 1 - 2h grūbas liela daļa tikai atverās. Labāk uzliet jau ieprikešējā vakarā. un ūdeni tā pavairāk.
Aakki, kam tev ķiploks? Smakai vai lai ilgāk dzīvo?
Kauss būs tavs :)))))
Labi,jāiet pilsētas kausu mēģināt paņemt!
Jā,uz tikko saraktām sliekām,makšķerē tikai tie,kas tēlo makšķerniekus.Sliekām ir jāattīrās vismaz pus diennakti!
Ledusskapī turējis neesmu,jo nav tāda vajadzība,pagrabs untt.Vispār ideja ir viņas izlaist pastaigāties un nomainīt zemi ik pēc kādām 3dienām.Turēt tikai zemē?Tāda versija te izskanēja pa nakteņiem,ka zeme(velēna) nedrīkst būt pie sūnas.Vispār tam nepiekrītu,vajag tai traukā ar zemi kopā,kārtām lapas(patrūdējušas),var sūnu un tamlīdzīgi,pāris daiviņas ar ķiploku.Galvenais ir lai skābeklis piekļūst un mitrums baigi jānotrāpa.
aakki!
Ja sliekas neceļas roka pēc katras copes mest arā, kā tās ilgāk ledusskapī saglabāt?
Es tas turu trauka pilnā ar zemi. Varbūt ir kāda labāka pieredze ko mest klāt?
kaats;
Kas ,ar zirgu brauksi,vai Tev tuvāk zivju nav?
termosā ber tik daudz grūbu cik nepieciešams vienai copes reizei, ar aprēķinu, ka grūbas piebriedīs apmēram pusotru reizi. Tad pārlej ar verdošu ūdeni, tā lai tās būtu nosegtas. Kamērt aizbrauksi līdz makšķervietai/1-2st./, būs gatavas
Kurš var pateikt kā grūbas termosā gatavo un cik ilgi jātur?Paldies
Ja tārps pārtrūkst,tos atsevišķi,pēc tam var sakapāt un piejaukt iebarojamai barībai.