Sveiki,kungi,
te tās sarunas gandrīz visās tēmās ir kļuvušas parlieku erotiskas (CL noteikumi 17.6laikam).Varbūt ka var tomēr pievaldīties,ja admins nav uzdevumu augstumos.
За рыбалку!
varbut kads ir saskaries ar lidzigu problemu - atdzitai masinai ir rietumeiropas navigacija ieksa, bet vajadzetu Latvijas karti, kur varetu atrisinat so lietu ?
Progress2016, 10.marts 2017, 21:02
kads auto?
un ss.lv ir pilns ar tadiem kas kodē un atjauno navigacijas...
varbut kads ir saskaries ar lidzigu problemu - atdzitai masinai ir rietumeiropas navigacija ieksa, bet vajadzetu Latvijas karti, kur varetu atrisinat so lietu ?
... orests,, netaisi lielu ekrānu (es ar nevarēju saprast, mums senioriem ta pagrūtāk) !
Ar /Ctrl/ taustiņu un peles ritentiņu,,paripini mazāku bildi un tas karpu forums nebazīsies virsū :)
Kāpēc nevar uzreiz ieiet forumā kā agrāk?Kautkāds sviests!
Aizbraucu ekskursijā uz Rāznu. Ceļš briesmīgs, laiks vēl briesmīgāks - 11 m/s ledains vējš. Ja zin, kur zivs sēž, tad teltī ir OK. :)

Ķīmiskās tīrītavas ņem pretī teltis pucēšanai? Pārāk daudz odu līķi izsmērēti telts iekšpusē. Vajadzētu aizstiept, varbūt kāds šo problēmu jau ir risinājis. Paldies.
Par Ļeņina mauzoleju jeb padomju zombēšanas mašīnu ir daudz lasīts, daudz kam var piekrist, daudz kam nē, bet te ir runa par mūža trofejām, kas visdrīzāk vairāk negadīsies, to sapratīs tikai mednieks, kad viņam gadās baura laikā kāda laba trofeja.
plesigais - cik ir eksperimentēts, atkārtota mērcēšana, vismaz sālsūdenī un pēc tam izžāvēšana galvai piešķir savādu smaku un beigās viņa ir ārā metama.
Muudzis, 3.marts 2017, 00:41
Muudzis - formalins - ir ipašs šķidrums paredzets tieši tadam vajadzibam ;) Pat indigs radijumiem ar aukstajam asinim ;) Ja laimesies dabut attiritu bus bez smaržas un krasas , lai veicas ;)
Mūdzi. Saprotu, ka varbūt nebūs īsti padoms, bet tomēr - ir tās speciālās līmlentas pārtikas kodēm. Saliec tās galva tuvumā un ceri, ka kodes sākumā lips klāt tur.
Par Ļeņina mauzoleju jeb padomju zombēšanas mašīnu ir daudz lasīts, daudz kam var piekrist, daudz kam nē, bet te ir runa par mūža trofejām, kas visdrīzāk vairāk negadīsies, to sapratīs tikai mednieks, kad viņam gadās baura laikā kāda laba trofeja.
plesigais - cik ir eksperimentēts, atkārtota mērcēšana, vismaz sālsūdenī un pēc tam izžāvēšana galvai piešķir savādu smaku un beigās viņa ir ārā metama.
Muudzi pamekle neta vai pa aptiekam ~formalinu ~ pamerce velreiz ~ izzave un parlako :-)
Bet labak uzreiz likvide , partikas kodes nav laba lieta~ viegli dabut gruti atbrivoties :-)
Jādomā, ka nevis mūmija, bet trofeja :)
Bet varbūt japasiro pa jūtubu, ja nu kas interesants un noderīgs šajā nozarē izlec.
Bet pajautāt kādam taksidermistam ir laba doma.
A par Ļeņinu nezinu, to varbūt pret Putinu nomainīs :)
Staļinu arī ielika mauzolejā, bet pēc tam izmeta ārā. Divi gulbji vienā dīķī nevar sadzīvot :)
Vispār jau par Vovkām un Josifu u.c cita foruma sadaļa ir atvēlēta.
... vai vajag tās mūmijas glabāt ,, zintnieki, saka, ja Ļeņinu nodotu Zemei,, tai zemē sāktos uzplaukums,,māņi protams,,bet *v každoi šutke jestj doļa šutki* :)
Līdz ko galvas uzliek uz balkona kodes pazūd, ieliek atpakaļ istabā pa kādai jau sāk parādīties. Skausta rajonā gar mugurkaulu ir nedaudz gaļas, kur viņas pamanās pa kādu šķirbu ielīst iekšā. Vēlreiz pārlakot? Varbūt ir kaut kas ar ko apstrādāt galvu, tā kā to dara taksidermisti?
Uz mūžu diez vai atbaidīsi. Pret esošajām kodēm ir visādi līdzekļi. Cobra, piemēram.
Bet vai nav tā,, ka kaut kādā grūti aizsniedzamā vietā nav nolakojies?
Sveiki vīri! Nezināju kurā sadaļā rakstīt, tādēļ ceru, ka kāds sniegs kādu noderīgu padomu. Lieta sekojoša - izņēmu žaunas līdaku galvām, izturēju sālsūdenī, izkaltēju un nolakoju ar epoksīda laku. Viss sanāca diezgan glauni, bet problēma sekojoša - galvās sāk ieperināties pārtikas kodes un dēt kūniņas. Ko darīt? Kaut ko neesmu izdarījis pareizi? Varbūt ir kādi aerosoli vai citi līdzekļi ar ko apstrādāt galvas, lai atbaidītu kodes. Paldies par padomiem. Ar cieņu!
Sen nebiju ēdis saldētu līdakas fileju, jo parasti paņemu tik cik var apēst vienā ēdienreizē, krājumus neveidoju. Ar svaigu tiešām nevar salīdzināt,( cepu parasti sviestā un apvīļāju miltos + sāls beigās ) šķiet tik kotlešos tādas var izmantot. Zivīte nogulēja šķiet kopš decembra mēneša saldetavā. Garšas atšķirības var just uzreiz, ja salīdzina ar svaigi ceptu.
skutans, 1.marts 2017, 14:04
Saldēt vajag maisiņā un kopā ar ūdeni. Tad ir drusku labāk, bet svaiga protams paliek svaiga.
...diez man tik tā, ka *forums* var ieiet tik no *sākums*...no citurienes ejot uz *forums* karpu saieC izlec !!! :( ???