skiperis
30.11.19
;)))
Brusis
30.11.19
elgreko
30.11.19
Domaataajs
30.11.19
A jera galas sasliku ar ribinu nesat meginajusi,tas gatronomiskas izvirtibas man liekas ir pinigi liekas ,ja ir tad keras
ass, 30.novembris 2019, 12:27
diametrs
30.11.19
Kāda mārrutka pēc, tik garda zivs kā skumbrija, ir jāziedo ēsmai? :)
urmaas, 30.novembris 2019, 12:59
diametrs
30.11.19
A jera galas sasliku ar ribinu nesat meginajusi,tas gatronomiskas izvirtibas man liekas ir pinigi liekas ,ja ir tad keras
ass, 30.novembris 2019, 12:27
leonids
30.11.19
ass
30.11.19
diametrs
30.11.19
diametrs
30.11.19
Kaļiņingradas copmaņi veiksmīgi izmanto skumbriju. Tikai nezinu - svaigu vai kūpinātu, par to neraksta. Varbūt Rīgā var nopirkt svaigu. Rajonā - tikai kūpinātu. Pamēģiniet un padalieties ar info.
skiperis, 30.novembris 2019, 11:01
Domaataajs
30.11.19
Kaļiņingradas copmaņi veiksmīgi izmanto skumbriju. Tikai nezinu - svaigu vai kūpinātu, par to neraksta. Varbūt Rīgā var nopirkt svaigu. Rajonā - tikai kūpinātu. Pamēģiniet un padalieties ar info.
skiperis, 30.novembris 2019, 11:01
skiperis
30.11.19
diametrs
30.11.19
Nākošnedēļ braukšu, tad kā vienu no ēsmām pamēğināšu līdakas fileju, tad jau uzrakstīšu kā gāja. Pirms dažiem gadiem biju paņēmis līdzi uz jūru līdakas fileju, kaut ko izvilku arī uz tās.
Uz doto brīdi vairāk spiningoju, nevis ķeru baltās zivis, tāpēc kā papildus ēsma ir pieejama līdaka, nevis rauda vai breksis.
EdgarsPriede, 30.novembris 2019, 07:45
skeps
30.11.19
EdgarsPriede
30.11.19
Terauds
29.11.19
diametrs
29.11.19
Dažu labu fileju lietoju, bet reņģe , garnele un tīģerene ir pamats.
Terauds, 29.novembris 2019, 23:24