Sveiki gribeeju pajautaat kaa ziemaa ir ar vimbu copi. Pirmkaart uz ko vonas keras?? cik cinu uz baltajiem un motiliem, varbuut ir veel kas?? Un cik lieli kumosi vinjaam ziemaa ir jaataisa??
pisdosau,es bik iedzeris...
caur spamu?:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Butes arī starpcitu garšīgas galertā.
Lenci - ieliec jaunu tēmu pie Klubiem vai kur citur, savādāk te ir spams, caur kuru neviens nebursies cauri.
Gati, nav! Briestu!
Adrenalīn, kad būs solītie +30, tad arī domāsim.
:DD
Kā sastāv ar vasaras copi?:D sola +30:D
Nu čau, čau, Adrenalīn.
:D
Sveiciens visiem, kas mani pazīstun, kas arī vēl iepazīs!!!!
Tā kā esmu no Copeslietu kluba pamatlicējiem un skatos ka no kluba vadības(nesaukšu vārdu) nenotiek nekas, kas mūs makšķerniekus apvienotu ne tikai spiningošanā, bet arī ziemas copē, piedāvāju sarīkot sapulci,(ir iespēja pie G.Meijera (pazīstu personīgi) patusēt krodziņā ar pirti, vai forumā apspriest šo jautājumu, par:
1.Ziemas copes maču
2.Apspriest par kluba valdes prikšēdētāja maiņu-sakarā ar pasīvo darbību kluba attīstībā
3.Noteikt datumu ziemas copes sacensību rīkošanai
Ja kāds grib personīgi izteikt savu viedokli, vai priekšlikumus Jūs varat mani sazvanīt pa Mob. 29592418, Novēlot ne asakas, Andris Lencis
kāds neatceras kura foruma sadala bija adrese uz TV pakas nokacasanu? Ja nemaldos JanKa_K bija ielicis
SE k800i 2GB atminjas karte pāri pa 2000 bildēm (3.2MPix) + pārdesmit dziemsas un vēl palika kkādi 0.2GB pēctam telefonam krāsa beidzās! :D
aigar, klau, kur var dabūt tādu telefona atmiņas karti, kurā salien "krietni virs 2000 bildēm"? Izklausās pēc cietā diska. Man arī tādu gribās.
:DDD
o,paldies,paldies,jāgaida vasara:)
faLLen
Ja ir tad pieliek kalteetas dilles,taas nonem duunju garshu!!!!
Labaak taas ko izmanto gurkjiem(tobish kaatus un ziedkopas)!!!!:):)
Ez gan zivi tikai griezu gabalos,asakas nenjem aaraa,to dara eedot,kjeepa jau gan ir,bet tik un taa garshiigi!!!!!
ok paldies,būs vasarā jāizprove..:)
Līni iztīra, izgriež žaunas, sadala pēc iespējas lielākos gabalos, liek katlā (kopā ar galvu un spurām), pievieno sīpolu, sāli un pārlej ar ūdeni. Uzvāra un pievieno garšvielas, vāra kamēr sīpols mīksts. Līni izceļ, atdala gaļu no asakām un to ievieto bļodinās. Buljonu novāra līdz paliek tikai tik daudz, lai tikko nosegtu gaļas gabaliņus bļodiņās un ar to pārlej gaļu, atdzesē un liek ledusskapī (galerē bez želantīna).
viepli vispār tas ir pa 2 gadiem, un par copi ir kkur 1500 bildes ir jau zivis kas 2as 3 reizes nofočētas bet reti
un nejau katra maile ir bildēta :D