atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

usis 30.07.21
Ja ir telefons, var izdoties. Otrdien lidz pat jūrai, nu metri 70 tiku. Patika.
xctaps 30.07.21
Kads varbut var pm uzmest kadu vietu kur pie gaujas ap carnikavu var piebraukt max tuvu udenim? Nesezas majas, pec paris h planoju kkur aizskriet pasedet, vietas nezinu lai pa tumsu nav jamaldad. Paldies
fish1 30.07.21
2 Abavnieks
Paldies!
Abavnieks 30.07.21
fish1 [30.07.21]: Vai kāds nevar ieteikt kur iegādāties brienamo maiļu tīklu.Tādu 2x1 m.Varbūt ar visiem kātiem...
Ss.lv regulāri viens džeks liek sludinājumu, ka var uztaisīt no šādām lietām ko vajag un kā gribi. Painteresējies pie viņa
fish1 30.07.21
Vai kāds nevar ieteikt kur iegādāties brienamo maiļu tīklu.Tādu 2x1 m.Varbūt ar visiem kātiem...
Krusteevs 27.07.21
drunk_gnome [27.07.21]: Krusteevs [23.jūl]: Ja būsim gaļinieki, tad nav tālu tas brīdis, kad par pličiem priecāsimies!
Tas, vis ticamāk neattiecas uz šodienas personām, kas pat nekautrējas publiski atzīt, ka ir gaļinieks. Bet nākamā paaudze...? Pec gadiem 15-20? Varēs bildēs skatīties, kā onkas vilka brekšus maisiem, butes ķerrām, līdaku mammas cik var pastiept utt. Jau tg tie lomi salīdzinot ar to, kā bija gadus 20 atpakaļ ir kā diena pret nakti!
MN duraki ir sarakstījuši durakiem! Bāžam tik saldētavās un pofig par rītdienu! Vai ne? :)Zivis ir jaēd, tās ir ēstas un tās ēdīs..nevajag te murgot..
Protams, ka tās ir jāēd! Vai tad es teicu, ka nav? Tu laikam tiko pamodies un tik ar vienu aci lasīji! Es par to, ka MN ir domāti lai arī mūsu berniem un mazbērniem lomos šad tad trāpītos pa kadai smukai zivij, tāpec tos ir jārespektē!
Tu arī stiep uz ledusskapi visu ko noķer? Malscis!
daddy_j 27.07.21
Zivis ir jaēd, tās ir ēstas un tās ēdīs..nevajag te murgot..

drunk_gnome, 27.jūlijs 2021, 09:15


Runā, ka holandieši no sievām gūst garīgu baudījumu, bet pēc parasta sex iet pie prostitūtām...
drunk_gnome 27.07.21
Krusteevs [23.07.21]: Ja būsim gaļinieki, tad nav tālu tas brīdis, kad par pličiem priecāsimies!
Tas, vis ticamāk neattiecas uz šodienas personām, kas pat nekautrējas publiski atzīt, ka ir gaļinieks. Bet nākamā paaudze...? Pec gadiem 15-20? Varēs bildēs skatīties, kā onkas vilka brekšus maisiem, butes ķerrām, līdaku mammas cik var pastiept utt. Jau tg tie lomi salīdzinot ar to, kā bija gadus 20 atpakaļ ir kā diena pret nakti!
MN duraki ir sarakstījuši durakiem! Bāžam tik saldētavās un pofig par rītdienu! Vai ne? :)
Zivis ir jaēd, tās ir ēstas un tās ēdīs..nevajag te murgot..
Abavnieks 24.07.21

Varbūt kāds ir kādā veikalā manījis šādas zivtiņas?
Krusteevs 23.07.21
Ja būsim gaļinieki, tad nav tālu tas brīdis, kad par pličiem priecāsimies!
Tas, vis ticamāk neattiecas uz šodienas personām, kas pat nekautrējas publiski atzīt, ka ir gaļinieks. Bet nākamā paaudze...? Pec gadiem 15-20? Varēs bildēs skatīties, kā onkas vilka brekšus maisiem, butes ķerrām, līdaku mammas cik var pastiept utt. Jau tg tie lomi salīdzinot ar to, kā bija gadus 20 atpakaļ ir kā diena pret nakti!
MN duraki ir sarakstījuši durakiem! Bāžam tik saldētavās un pofig par rītdienu! Vai ne? :)
Pravietis 23.07.21
Pliči tā vispār ir sērga, cik tukša darba un pacietības viņi dzīvē atņēmuši...:).. un makšķerēšana vispār ļoooti nomierina!

cento, 22.jūlijs 2021, 23:49

Normālas zivs kļovs uzdzen adrenalīnu, savukārt, daba relaksē. Proporcijas mēdz būt dažādas. Pliči toties nozog adrenalīnu un dabas doto mieru. Sausais atlikums pēc tādas copes, ja nedabū normālu bonusu, ir b.....(ak tavu māti - Mamma daba). Aptuveni tā. Katrs piedomā pēc savas sabojātības pakāpes, bet kļūdīties, manuprāt, jebkurā gadījumā nav iespējams. :). Paziņas laucinieki nesūrojas, nomet "lomu" svaigā veidā vistām. Kas paliek pāri, to pa nakti pa tīro uzlasa sīkie, spalvainie nakts meža plēsēji. Tā paziņas iegūst vismaz kaut kādu gandarījumu. Pilsētniekam tikai zaudējumi.
Abavnieks 23.07.21
jurists [23.07.21]: ... varbūt kāds zin kur @ var paskatīties olimpiādes sacensības, interesē futbols, baskets, volejs - īsāk sporta pēles, labāk saprotu krievu valodu, sliktāk angļu.
Mēģini livetv.sx

Dažreiz jāpaņem as ar reklāmām, bet kopumā ir ok
jurists 23.07.21
... varbūt kāds zin kur @ var paskatīties olimpiādes sacensības, interesē futbols, baskets, volejs - īsāk sporta pēles, labāk saprotu krievu valodu, sliktāk angļu.
_EKA 23.07.21
Es reizēm arī copēju darba laikā - labi, ka neesmu policists. :)

https://www.tvnet.lv/7299073/pasvaldibas-policists-sanem-rajienu-par-makskeresanu-darba-laika
Willy [22.07.21]: Pravietis [Vakar]: [quote=653809]Vakar Babītē nosēdēju iepriekš iebarotā vietā uz līņiem, no laivas. Tiku pie trim smukiem līņiem... Bet stāsts ne par to.
Nu baigā dūņu garša tām skaistajām zivīm.
Var būt ir kāda pieredze, kā no tās tikt vaļā gatavošanas procesā vai kā citādi?

Nupat notiesājām cepeškrāsnī gatavotos līņus un karūsu. Manējie atkal sūta dežūrēt uz līņu ceļa. Par cik, nedēļā man ir divas ceturtdienas, dūņu garšu laikam nejūtu. Recepte. Uz katru zivi ņem vienu vidēju sīpolu, vienu vidēju ķiploka daivu, Uz trim zivīm vienu Francis majonēzes paciņu (kas vēlās var nedaudz piejaukt krējumu). Es nē. Daudz dārzā augušu diļļu. Apstrādātās zivis ierīvē ar sāli un ieber vēderā. Apkaisa ar maltu melno piparu un koriandu, tos ieber vēderā. Ar majonēzi apziež virspusi un iespiež vēderos. Apkaisa ar šķēlēs sagrieztu sīpolu un ieber vēderos, tāpat to dara ar smalki saspiestu un sagrieztu ķiploku un sasmalcinātām dillēm. Dažreiz apkaisu ar sarīvētu sieru. Cepeškŗāsnī cepu 190 C no 45 min līdz stundai, atkarībā no zivs lieluma. Cepešpanna obligāti jāņem ar restēm, lai zivis nepludotu. Pirms zivi liek pannā, ieliek cepampapīru, kuru aplej ar olīveļļu. Zem restes ielej pusi glāzes ūdens. Visu liek uzkarsētā krāsnī. Aptuveni piecpadsmit minūtes pirms gatavības apber ar varītiem kartupeļiem. Var apslacīt ar eļļu un visu atkal pārklāj ar cepampapīru. Ieliku recepti tādēļ, ka neatzīstu, ka labu zivju garšu nokauj ar n -tajām garšvielām. Izbaudīt labu zivju garšu tas taču super. Ir vēja zivis, pliči un citas mazvērtīgas un vēl saldētas zivis, kuras var vārīt kaut vai ketčupā līdz asakas izšķīst.....Izklausās labi!bet, vai var vējazivi salidzināt ar plici!??
Pareizi nokūpināta vējazivs ir pat ļoti ok. Nerunājot jau par to baudu, ko šī zivs sagādā to copējot! Tāpēc pilnībā Tev piekrītu... plici ar vējazivi likt vienā maisā nav korekti ne no viena aspekta!
cento 22.07.21
Mierīgs atbrauc mājās , kaķis tikai nez kāpēc smējās.....
cento 22.07.21
Sešas stundas sēdi... Un sešus pličus noķer !
cento 22.07.21
Pliči tā vispār ir sērga, cik tukša darba un pacietības viņi dzīvē atņēmuši...:).. un makšķerēšana vispār ļoooti nomierina!
Willy 22.07.21
Pravietis [22.07.21]: Pravietis [27m]: [quote=653809]Vakar Babītē nosēdēju iepriekš iebarotā vietā uz līņiem, no laivas. Tiku pie trim smukiem līņiem... Bet stāsts ne par to.
Nu baigā dūņu garša tām skaistajām zivīm.
Var būt ir kāda pieredze, kā no tās tikt vaļā gatavošanas procesā vai kā citādi?

Nupat notiesājām cepeškrāsnī gatavotos līņus un karūsu. Manējie atkal sūta dežūrēt uz līņu ceļa. Par cik, nedēļā man ir divas ceturtdienas, dūņu garšu laikam nejūtu. Recepte. Uz katru zivi ņem vienu vidēju sīpolu, vienu vidēju ķiploka daivu, Uz trim zivīm vienu Francis majonēzes paciņu (kas vēlās var nedaudz piejaukt krējumu). Es nē. Daudz dārzā augušu diļļu. Apstrādātās zivis ierīvē ar sāli un ieber vēderā. Apkaisa ar maltu melno piparu un koriandu, tos ieber vēderā. Ar majonēzi apziež virspusi un iespiež vēderos. Apkaisa ar šķēlēs sagrieztu sīpolu un ieber vēderos, tāpat to dara ar smalki saspiestu un sagrieztu ķiploku un sasmalcinātām dillēm. Dažreiz apkaisu ar sarīvētu sieru. Cepeškŗāsnī cepu 190 C no 45 min līdz stundai, atkarībā no zivs lieluma. Cepešpanna obligāti jāņem ar restēm, lai zivis nepludotu. Pirms zivi liek pannā, ieliek cepampapīru, kuru aplej ar olīveļļu. Zem restes ielej pusi glāzes ūdens. Visu liek uzkarsētā krāsnī. Aptuveni piecpadsmit minūtes pirms gatavības apber ar varītiem kartupeļiem. Var apslacīt ar eļļu un visu atkal pārklāj ar cepampapīru. Ieliku recepti tādēļ, ka neatzīstu, ka labu zivju garšu nokauj ar n -tajām garšvielām. Izbaudīt labu zivju garšu tas taču super. Ir vēja zivis, pliči un citas mazvērtīgas un vēl saldētas zivis, kuras var vārīt kaut vai ketčupā līdz asakas izšķīst.....Izklausās labi!bet, vai var vējazivi salidzināt ar plici!??

Willy, 22.jūlijs 2021, 22:25
Katram mums ir savas zivis kuras garšo. Es viņas nelietoju, jo varu noķert labākas..... Pliči tā vispār ir sērga, cik tukša darba un pacietības viņi dzīvē atņēmuši...:)..
Pliči lai aug abavniekam!:D
Pravietis 22.07.21
Pravietis [27m]: [quote=653809]Vakar Babītē nosēdēju iepriekš iebarotā vietā uz līņiem, no laivas. Tiku pie trim smukiem līņiem... Bet stāsts ne par to.
Nu baigā dūņu garša tām skaistajām zivīm.
Var būt ir kāda pieredze, kā no tās tikt vaļā gatavošanas procesā vai kā citādi?

Nupat notiesājām cepeškrāsnī gatavotos līņus un karūsu. Manējie atkal sūta dežūrēt uz līņu ceļa. Par cik, nedēļā man ir divas ceturtdienas, dūņu garšu laikam nejūtu. Recepte. Uz katru zivi ņem vienu vidēju sīpolu, vienu vidēju ķiploka daivu, Uz trim zivīm vienu Francis majonēzes paciņu (kas vēlās var nedaudz piejaukt krējumu). Es nē. Daudz dārzā augušu diļļu. Apstrādātās zivis ierīvē ar sāli un ieber vēderā. Apkaisa ar maltu melno piparu un koriandu, tos ieber vēderā. Ar majonēzi apziež virspusi un iespiež vēderos. Apkaisa ar šķēlēs sagrieztu sīpolu un ieber vēderos, tāpat to dara ar smalki saspiestu un sagrieztu ķiploku un sasmalcinātām dillēm. Dažreiz apkaisu ar sarīvētu sieru. Cepeškŗāsnī cepu 190 C no 45 min līdz stundai, atkarībā no zivs lieluma. Cepešpanna obligāti jāņem ar restēm, lai zivis nepludotu. Pirms zivi liek pannā, ieliek cepampapīru, kuru aplej ar olīveļļu. Zem restes ielej pusi glāzes ūdens. Visu liek uzkarsētā krāsnī. Aptuveni piecpadsmit minūtes pirms gatavības apber ar varītiem kartupeļiem. Var apslacīt ar eļļu un visu atkal pārklāj ar cepampapīru. Ieliku recepti tādēļ, ka neatzīstu, ka labu zivju garšu nokauj ar n -tajām garšvielām. Izbaudīt labu zivju garšu tas taču super. Ir vēja zivis, pliči un citas mazvērtīgas un vēl saldētas zivis, kuras var vārīt kaut vai ketčupā līdz asakas izšķīst.....Izklausās labi!bet, vai var vējazivi salidzināt ar plici!??

Willy, 22.jūlijs 2021, 22:25

Katram mums ir savas zivis kuras garšo. Es viņas nelietoju, jo varu noķert labākas..... Pliči tā vispār ir sērga, cik tukša darba un pacietības viņi dzīvē atņēmuši...:)..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs