esi paraadaa ja maini nr :P
Atrāk par 8-39 toč nekas nenotiks.
Garās brokastis:DDD
Tas ir cik agri, man katru riitu zvana zvans 6-10, briivdienaas mostos ap 8-30. ?
Es tak saku, rīt. Agri nebrauksim, tā ka izgulies un piezvani no rīta, atbrauksi līdz manīm(pa ceļam) un brauksim tāļāk:)
Āķi ar sistēmām ir, uz āķa ko likt ir, neko nevajag speciālu.
Kad laidiisi stintees, pakjer uz asiiti, nav nekad buuts. Uz Vetu vimbaas, gan apriilii aizlaidiism. Jau ieplaanots lieldienaas 2vas dienas pie \Ventas dziivot
Shimano, nav problēmas tikties pie upes, kaut rīt pie lisās kāpas:D
A mums vakariņās bij mežacūkas ribiņas, šmorētas...ņabītis, alutiņš, balzamiņš, citroniņš, stintītes alus mīklā, stintītes rīvmaizītē, stintīšu ikriņi sakulti ar oliņu...mmmmm
Visi jau guļ...
Vārguļi!!!:DDD
Tad mees nekad netiksimies pie upes vai ezera, kura krastaa vaariisim veezhus un dzersim alu :)?
Nu ja nesanaaks, tad seu un gjimenei esu sgatavojis vakarinjas sveetdienas vakarm.
Shovakar atdaliiju no ciipslaam un pleeveem briezha steika gabalus.
Maza marinaadiite pirms pagatavoshanas: viens liels siipols(Latvijas), galvinja kjiploka, 1/2 citrona, oliivellja, mazliet Tabasco, balzamiko meerce, ljoti maz cukura.
Tajaa visaa galjas skjeeles, kuras sagriestas 30cm/5cm. Izmaisot ik pa 6 st. tiek tureetas 1nu dienakti.
Pagaajusi 1na dienakts leduskapii, galjs skjeeles tiek atdaliitas no marinaades un biezumiem ar roku paliidziibu.
Uzkarseejot labu, uzsveru labu/biezu , siltumu vienmeeriigi izdaloshu pannu, kuraa tiek ielieta oliivellja(extra), tiek ieguldiitas briezha galjas streemeles un apceptas no katras puses apm. 2vas min.
Marinaades sastaavs tiek paarvirtots uz pienjemama izmeera katlu un atjaucot ar avota uudeni, taa, lai paarklaaj apm. 3cm. Uzkarseejot sho visu, tiek pievienots videja izmeera, tiiriits un sariiveets ingvers.To visu neuzvaarot uzkarseejam.
Kad marinaade grib uzmest burbuli, pievienojam atlikusho galjinju, no kuras jau kaads daudzums ir pazudis, jo paraadijushies labi chomi ar labiem cepumiem :)
Nu taalaak ir katra iegribas un veelmes, cik galju miiksu veelas.
Ir iespeeja pievienot divus lielus nesagriestus burkaanus, piedos iipatneejo saldumu
Priekaa :) Pasniedz ar svaigiem salaatiem, marineetiem shampnjoniem un Labu/atfzeseetu cepumu. Labu apetiiti :)
Urmasam kundzīte samala tās asakas kotletēs, zaļās.....garša esot bijusi tā neko:D
Protams ka pēc daudzuma pietiks, bet gaļas ta viņiem nav tik pat kā nemaz:)
Brauc un pamēģini, un pārliecinies...
Esmu sagatavojis kuupinaatavu, ko dariit :) Pat nesanaaks paniekoties?
Shimano, biju Saulkrastos uz tām murēnām!!!...Neviens mani vairs nepierunās:)))
Mazas glumas, ēst nav ko, asakas vien....phe.....:(((
Sveetdien laižu uz Saulkrastiem noķert LUCI, ir briivas 2vas vietas, izbrauciens no Ogres!!!!!
Dvīņi jau vienā veidā nemāk vairs? :DDDDDDDD
Stinc ir laps cepc, rīt būs laps marinēc, un ikru kotlec pij zuper ;)
Danke par receptēm! :*
Griezēj, Tu gan esi feins un ispalīcīks čalis ;)
Kā salakas???
Mums te rullē divos veidos ;))
paldies griezēj!!!! Ne asakas Jums!