Jeeska, ar uncīgo ciklopu, ne?
:DD
Viepli
Paķer spini līdz un mēģini ripai trāpīt:-)
Leiši labi spēlē basi,maza valsts,dāņi Eiropas čempji futenē,arī maza,īslande roķenē,kas mēs kādi kroplīši?
Mirtin, tiks! Un es sestdien Arēnā to redzēšu!
:DD
mazkalns - njā šoreiz arī negodīgi :D bet tikai nesaki, ka tu ceri ka šie tiks tālāk :D
Mirtin ,kas vakar par garšvielām runāja?
Es tapēc jautāju , ka man tur Daugavas krastā zemīte pieder , pats Daugavas krasts , tā teikt var copēt gultā guļot .
gint
jā, pagājšgad sāku apgūt ķeguma hes ap lielvārdes ostu un uz augšu :)) pirms tam pa rīgas hes ņēmos, bet tur baigi lēni iesilst...a garajā copē laižos uz/pie staburaga, piksteres :)
urmaas - es ar par to, lai aug lieli, lokainām ūsām :)
Deddy , kurā pusē Tu tos samus ķer ? Vai ap Kaibalu , Dzelmēm esi provējis ?
daddy_i
lai PAAUGĀS!!!:)))
nu nekas, zivij mazaaks presings, varbuut vairaak mazulli sadzims :) Kautgan ezeros drossvien ka pasmaks.
Ma lielupee vienaa vietaa linni pie avota ccupaa staav un elpot lien.
urmaasam labākā zivs = desa :)) ...ai, a man sami jau sapņos rādās...
Zivnieks
laivot drīkst visu gadu.līcī un jūrjā copēt no laivas ar visu gadu!līcī ļadus izies,tad jāmauc uz asariem!:)))
Vēl visādi var būt :) ar tām vimbām
man jau māc bažas, ka man uz vimbām šogad nesanāks :(, vismaz tur kur braucu katru gadu. pārāk ilgi ledus ies un līmenis ar būs tāds, ka maz neliekas. Pagāšgad liekas, ka jau aprīļa pašā sākumā sēdēju un vilku, šogad labi ja uz aprīļa beigām kaut kas varētu sanākt, bet tad jau sākās laivošana :(
Vimba būs kad ledus ies!!!!! :D
nu labi....Tā kā esmu sapratis, ka zivi nelieto ta jau skaidris :) Bet tie, kam gribās parovēt ko citu kā tikai ceptu zivi, vai piemēram zupu, iesaku šito noprovēt - ātri un garšīgi :)
vienīgais kas tavā aprakstā ir laps-tas ir TĒRVETNIEKS:)))
varu ieteikt perfektu recepti zandarta (īstenībā visu ne asakainu zivju) pagatavošanai :)
tātad:
Zivju strogonovs :)
Izfilējam zandartu, sagriežam fileju kubiciņos, kubiciņiem pievienojam sāli, piparus, garšvielas un izspiežam vienu citronu pa virsu, tad lai drusku ievelkās :)
Tālāk sagriežam zaļumus - dilles, lociņus, var arī sīpoliņus, kā arī sarkano papriku.
Tad lielā liesmā un augstā temperatūrā apcep šitos sagrieztos zaļumus, tad nogriež mērenu temperi, tad pievieno zivju kubiciņus un visu pārlej ar tomātu mērci, ja gribās šķidrāku, tad var ūdeni pievienot, tad to visu sautē kamēr ellīgi labi smaržo un kas izskatās ēdams, tad griež nost. šito pārlej pāri vārītiem karpelīšiem vai rīsiem. Tad no ledusskapja izņem vienu tērvetnieku, no pudeles noslauka rasu un ielej glāzē :) Labu apetīti. Un šādi pagatavota saldēta zivs ar ir ellīgi laba :) Šitas šodien taps :)
man pavasarii nokerts breksis saldeetavaa liidz ziemai nostaaveeja :D tiesaam nau tas kas svaigs.