nu pec divaam diennaktiim jau droshi var eest...
Cik ilgi vinjai jaasaalaas ?
Piparus kā arī sīpolu jau liek klāt tad kad zivs ir nostāvējusi kādu laiku. Nekādā gadījumā sīpolu nevar likt klat pie sālīšanas, tad pēc garšas sanāk kas līdzīgs sālītai siļķei.
es lieku citronpiparus,sals tur tapat daudz..njemot veeraa,ka citronu tapat jau piekozh pie lashmaizeem,neko vairs ipashi nevajag...cukuru gan nelieku...
Daudzums atkarīgs no zivs lieluma, baltu nosālīt noteikti nevajag.
Es lieku sāli:cukurs 3:1, vairāk neko, var arī 2:1
Kaa pareizi foreli iesaaliit ? Kas jaaliek klaat un cik daudz ?
Kad nokritīsies ūdens Jēkabpilī būs vēdzeļu samīt , tur varēs izvērsties . Varam arī ko citu sabīdīt . Starpcitu , šodien jūtos lieliski , nav ne mazāko pohu .
To Gints,paldies,par piedāvājumu,bet laba mantu bezjēgā nav vērts lietot,pie dabas cita garša,mošk kādu pasākumu sabidīsim,good night.
Atbrauc rīt , uzcienāšu arī , šodien eju gulēt .
Gints,neapvainojies,lieldienas,ja uzcienāsi, pagaršosim arī kolokoļčiku,man starp citu,māšele vienu Baltkrievu balzāmu atveda,mūsējais nestāv līdz,un, kā tu pareizi saki,pēc 0,7 no rīta esi kā stirna.
Nekā aizdomīga , to nosaukumu es izdomāju , paskaties šinī pašā diskusijā , dažus vakarus atpakaļ līdz 3 naktī ņēmamies .
Boroda,tas ir savādāk,kad no rīta staigā,gar stūriem sizdamies,skan bim bam.
Tas nosaukums -Kolokoļčiks - nu tāds aizdomīgs. Tjipa no rīta visi zvani galvā sakāpuši.:)))))
priekā;) nu re ,pats atzinies, profesionālis alko, dzer pa svētkiem un tapēc ka vajag:)
A vot sūdi,pēc pasēdēšanas,no rīta smird labi.
Usis , kļūdies , nav nekāda pieraduma , es šogad lietoju trešo reizi , pirmā bija Jaungads , 2 sievas vārda diena un šodien , tapēc ka ļoti labu mantu dabūju , vajadzēja pagaršot .
pieradums gint, kas pāraudzis pārliecībā,savi sūdi kā zināms nesmird:)