rihis1999
28.jūl
Ko darīt ja pēkšņi vairs nedarbojas mana cope aplikācija? Mēģināju dzēst, un lādēt pa jaunu , tāpat uzkaras
rihis1999
28.jūl
egilss
28.jūl
snipiens
27.jūl
Ja iet runa par pirkto cūkas gaļu, var pirkt Juro kautuvē, veikalu zinu Jelgavā, bet ir arī citur un tirgos.
Bauskā ir Jaunseņči ar pašu audzētām cūkām. Viņiem bija savas tirdzniecības vietas Rīgā u.c. Tas viss pārbaudīts, paši šo produkciju tirgojām un lietojam joprojām.
Ir arī citi Latvijas audzētāji, kas ignorē attīstīto rietumu tehnoloģijas.
Pērkot cūkgaļu jāskatās lai tā būtu svilināta neviss plaucēta, būs cita cepta ādiņa un aromāts. Lielveikalu tirgoto gaļu, kas nāk no Dāņu un citu ārvalstu piederošajām kompānijām, (neminēšu ražotājus) un kas audzētas ar brīvam latvietim nepieņemamām tehnoloģijām, nevajag pirkt.
Tas pats attiecas uz norvēģu lašiem. Tad labāk nopirkt reņģi.
egilss, 27.jūlijs 2025, 18:42
egilss
27.jūl
Bebrs
27.jūl

egilss
27.jūl
Šodien tāds pļāpīgs garīgais pēc pāris Užavniekiem– sēžu uz balkona, klausos lietū, izbaudu vēsāku brīdi un spamoju forumā. :D
Man ir jautājums, galīgi ne par copes tēmu.
Lielākajai veču daļai garšo mājās gatavota cūkgaļas kotlete. Problēma ir tāda, ka šim pasākumam sievai jāvelta diezgan daudz laika, un ir baigi stulbi, ja nav laba rezultāta dēļ manis nopirktās maltās cūkgaļas.
Iesakiet, lūdzu, kādu lielāku ražotāju, kas cūku barībā neizmanto pārstrādātas zivis. Man ļoti nepatīk cūkgaļas kotletes, kas garšo pēc zivs – turklāt ne īpaši svaigas.
Lauku Baudas veikali tirgo Ulbrokas gaļas kombināta produkciju – maltā gaļa smird pēc zivīm. Rimi produkcija vakuuma pakās nāk no Pillijas – arī smird.
Ja marinētā kakla karbonādē vai šašlika gaļā to nejūt, tad kotletēs – ļoti.
Kurzeme Bekons? RGK?
YouTube un MI uz šo objektīvi neatbildēs, tādēļ jautāju Jums.
Iesakiet kādu ražotāju.
RaimisD, 27.jūlijs 2025, 15:57
RaimisD
27.jūl
Bebrs [27.jūl]: Tak var nopirkt arī mājās audzētu cūci, tik tad parasti jāpērk vismaz puse vai ceturdaļa no cūkasTak privātie arī grēko. Tas zivju kombikorms ir efektīva lieta – maksā stipri lētāk nekā kartupeļi, bietes utt.
Bebrs
27.jūl
Bebrs
27.jūl
BrunoL
27.jūl
RaimisD
27.jūl
Bebrs [27.jūl]: Mežacūka neēd zivis. Šobrīd arī speķa kārta ir tīri tā neko, un cauraudzis pa pirmo.No mežacūkas gaļas bišķi mīziens dēļ trihinelozes baktērijas. Pēc struktūras arī īpaši nepatīk – pasausa, šķiedraina.
RaimisD
27.jūl
RaimisD [27.jūl]: Rimi produkcija vakuuma pakās nāk no Pillijas – arī smird.Korektors bišķi sačakarējās – domāts Polijas.
Popersss
27.jūl
Šodien tāds pļāpīgs garīgais pēc pāris Užavniekiem– sēžu uz balkona, klausos lietū, izbaudu vēsāku brīdi un spamoju forumā. :D
Man ir jautājums, galīgi ne par copes tēmu.
Lielākajai veču daļai garšo mājās gatavota cūkgaļas kotlete. Problēma ir tāda, ka šim pasākumam sievai jāvelta diezgan daudz laika, un ir baigi stulbi, ja nav laba rezultāta dēļ manis nopirktās maltās cūkgaļas.
Iesakiet, lūdzu, kādu lielāku ražotāju, kas cūku barībā neizmanto pārstrādātas zivis. Man ļoti nepatīk cūkgaļas kotletes, kas garšo pēc zivs – turklāt ne īpaši svaigas.
Lauku Baudas veikali tirgo Ulbrokas gaļas kombināta produkciju – maltā gaļa smird pēc zivīm. Rimi produkcija vakuuma pakās nāk no Pillijas – arī smird.
Ja marinētā kakla karbonādē vai šašlika gaļā to nejūt, tad kotletēs – ļoti.
Kurzeme Bekons? RGK?
YouTube un MI uz šo objektīvi neatbildēs, tādēļ jautāju Jums.
Iesakiet kādu ražotāju.
RaimisD, 27.jūlijs 2025, 15:57
Bebrs
27.jūl
RaimisD
27.jūl
Domaataajs
22.jūl
Plekstis
22.jūl
Bjorgvins [21.jūl]: Neiespringsti.Var jau būt baigi principiālais. Bet vai vajag.Es kādreiz agrāk dikti daudz pa forelēm staigāju.Šad un tad nācās uzdurties vai nu iemestai makšķerei vai aizvēsturiskai gruntenei.Es nekad tos štrumus neaiztiku.Šad un tad satiku arī īpašniekus,lauku večus.Nu tipa nav laika,daudz darba.Jā laukos nav viegli.Normāli,cilvēciski parunājāmies.Parasti tika piedāvāts autiņu pie viņu sētām nolikt.Reti kad kāds neadekvāts trāpījās. Tā,ka diez vai visur baigi vajag to likuma burtu.Paldies, paldies...
H20
22.jūl





