Urmaas, šo pašu tevis uzdoto jautājumu 6dien Ķīsī uzdevām visuvarenajiem?
Tas gan nepalīdzēja no makas atvēršanas izvairīties.
urmaas, es Tev pateiktu, kur likt! Tikai, daži te nesaprarīs! :DDD viepli, pataupi vien sev!
Tas nevienu neinteresē, velc kaut tauvā līdz:)
esiet tik laipni un pastāstiet,kur jūs gumijas laivā novietojat glābšanas riņķi???
jo noteikumos melns uz balta rakstīts-glābšanas riņķim jābūt visos peldošajos tr-rta līdzekļos kuru garums lielāks par 2,5m!
Ja kādam vajag maijvaboles, ir dabonamas apm. 30 gab. Rīgā. Ja neviens nesavāks, amnestēšu.
:))
Eksperti atvaļinājumā:):):) Eksperimentē!! Forumā kāds no copmaņiem arī var dot kādu padomu.
Kam vajag tādus ekspertus kuri jau vairāk kā mēnesi nevīžo atbildēt nevienu jautājumu?????
Eh, aizmirsu pateikt ka pirms kaltēšanas maize jāsagriež pirksta resnuma gabalos (ja tāda iespēja tiek dota un maize jau nav sakaltusi). Pretējā gadījumā ar cirvi sadala mazākos gabalos ;)
JanKa_K: viss līdz izkaltēšanai pareizi. Blenderi gan pietaupi. Tas ir paredzēts slapju/šķidru vielu smalcināšanai. Vairāk vai mazāk varu derēt ka nesanāks. Iesaku sentēvu metodi: gaļasmašīna un sietiņš. Izmal porciju, tad malumu izsijā. Atlikumu (parasti 1/5 no tilpuma) saber gaļasmašīnā uz pārstrādi un mal tālāk. Nepaies ne stunda kā iegūsi 1 KG rīvmaizes :D Vēl viens variants: nopirkt gatavu.
Uz kalēja āmura var sadrupināt,ha!
Janka salauzīsi blenderi:) Es arī mēģināju, bet tā maize palika tik cieta, ka nekas neņem, tik ar rīvi! Ne velti sauc par rīvmaizi. Varbūt ir spec kaltēšanas metodes, nezinu.
Protams Janko,jo vairak dabigo vielu klat jo labak...
Taa. Man ir pieejama Lielaa Laču rupmaize un visadas laču maizes. Man doma viņu izkaltēt un blendērii iekšā . Kaa Jus domajat sanaks normala rivmaize?
Gribēju painteresēties pie zinošiem cilvēkiem informāciju par makšķernieku kluba dibināšanu. Ja informācija ir pieejama internetā, tad varbūt varētu palūgt linku, ja nē - var izklāstīt arī tepat, vai uz e-pastu. Paldies :)
Ogden, man priekš tevis ir viens lētāks variants par 10L ledusskapīti!
Jāmēģina visu sarunāt ar spītniekiem- kādu dienu paņem un iztīri ledusskapi, nospodrini sašmucētos plauktus, sakārto pa vietām un mīļi aprunājies ar cienīto, vai nevarētu cēlu mērķu labā, okupēties apakšējā atvilknē. Es tā esmu izdarījis un uz maniem izgājieniem vairs neskatās ar baltu aci. Iesākumam, kamēr apradīs, var apakšējo, caurspīdīgo plauktu aizklāt ar papīru vai uzlīmēt matēto plēvi. Protams, tārpu bundžām un ēsmas tārbām jābūt cieši noslēgtām, viens no obligātajiem nosacījumiem. Arī smakojošas slieku kastes nebūs arguments tavai ilglaicīgai palikšanai okupētā vietā. Tikai tad negadīsies redzēt uz copi sasmērētās desumaizes ar baltajiem mušu kāpuriem, vai arī kā brangs naktstārps, starp tomātiem un gurķiem, meklē vienīgo izeju uz sakņudārzu.
Bija man arī tāds gadījums, kur copes kolēģis iekodās sasmērētā desumaizē, no kuras laukā rēgojās lokans naktstārpa gals. Labu apetīti!
Tici man, būs lētāk
Bija laiks kad tualetes bačokā polšu no mammas slēpu,arī bija ok,visu laiku vēss:DDD
Kādreiz, sen senos laikos, kad ar ledusskapjiem bija problēmas, tārpus glabāja tualetes poda bačokā, tur parasti vēss ūdens...