atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kā gāja copē (atskaites)?

Lauric 30.08.10
Veči,spams jums padodas godam!Moš protaties beidzot!!!
Tas ir atkarīgs no vietas, kur es ķeru zemmērs vispār ir retums :)
bet ejam uz vēdzeļu tēmu ...
gintsgg 30.08.10
Es lieku lielus gabalus , copes retākas , bet toties pagājušo sezonu tikai viens zemmērs .
aigaigars 30.08.10
epox, a kā lai viņas 2 mēnešus nomarinē dzīvas? es tagad varu kaut litra burku ar 2cm garām pielasīt!
aigaigars 30.08.10
tad laižam uz rindu vai tepat stendē, bet vai vērts tādu gabalu uz stendi kulties? atrodam vietējos čaļus zlēkās un laižam :))
Bebrs 30.08.10
zlēkām gagarin, zlēkām. Klau mošk par vēdzelēm var bazarēt pei vēdzelēm, par kartupeļiem pie - par visu ko? Nekādas kārtības, būs jāpasūdzas adminam :)
epox59 30.08.10
ja nav slinkums var salasīt mazās vardītes! īsti humāni jaunu naf,bet rezūltāts sit pušu gandrīz visu.... vienīgā problēma viņas atrast.
uz vardēm arī var ķert :)
un galvenais princips nekad nemakšķerēt uz vienu ēsmu,.... principā uz tārpiem ņem jebkura izmēra vēdzeles uz gabaliņiem vairāk tomēr lielāka izmēra (protams cik liels zivs gabals)....
gintsgg 30.08.10
Es tur nezinu vietas .
aigaigars 30.08.10
gint, oktobrī uz zlē*ām?
gintsgg 30.08.10
Es sagriežu gabaliņos kā desu , ar visu ādu un asaku , strādā pa pirmo , nekādu fileju . Šogad vēl jāizprovē kalmāra gabaliņus , pavasarī viens vecs copmanis ieteica , bet nepaspēju izprovēt .
asiņainu teļa gaļu , vistas iekša utt. tā pat liek uz āķa ...
saldēta zive ir saldēta zive, svaiga zivs pavisam noteikti ir labāk....uz vēdzeli vislabāk likt gan zivs gabaliņu gan tārpu kopā uz viena āķa, ja ir naktenieki, neko citu nevajag :)) uz dzīvām zivtiņām arī var ķert un protams ar bļitku kaut vai no laivas :)
aigaigars 30.08.10
tas, kas turās cik saprotu ir asaris, ja? būs japamēģina, tik kkā muļķīgi sanāk ... tos sīčus vairs neķeršu, saldētavā nekā nav, a vajag gan vēdzelei gan butei!
visādīgi var...tikai ne visas zivs gabaliņi turās bez ādas uz āķa..
aigaigars 30.08.10
vēdzeļspeci, tā fileja par ko runājat ir tīra gaļa pat bez ādas? vai es kko jaucu? parasti vēdzeles uz nakteņiem ķeru
Ķīsis tiek uzskatīts par vēdzeļu delikatesi, vismaz tur kur vēdzele viņu pazīst ...ēsmas ir daudz un dažādas, pat to kombinācijas ...
gintsgg 30.08.10
Labi , sasaldēšu ašukus , bet vai ķīsis nav labāk ? Pagaišgag man uz ķīsi un nēģi ļoti labi ķērās .
Bralitis 30.08.10
Rauda vēl der. Gaujā strādā pārsvarā ašuks ( labi turas filejiņa uz āķa) rauda ir laba bet straume viņu norauj.ķīsis un nēģis(izņemot ņurņiku) nešancē. 100% labākais protams ir ņurņiks.Bet uz to ņirzja.Daru pat tā ka uzšķēržu vienu lotu,izņemu ņurņikus (tie viņai vienmēr ir vēderā) ,noskalo ,uz āķa virsū un ir cops.Tas ir tad kad filejas beidzas .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs