Sveiki vīri. Šonedēļ biju carnikavā ar feederi,nu drausmīgi zāles nesa barotavas,pat 150 gramīgai nebija pa spēkam,jautājums vai pie rāmkalniem tas pats? Ja kāds zin kas darās pie rāmkalniem gaujā būšu pateicīgs par info,vai ir jēga braukt ,vai nē.
Olcis [14.10.18]: Sveiki kāds var pastāstīt kad vecgaujā notiekasVecgauja šodien asars katrā metienā uz jig, tā rupji ņemot no 200 asariem varbūt 10 pannenieki pārējie zirgazobi
belijs23 [07.10.18]: cerams, ka viens neķēri tās līdakas, tur tā starpība.Es tak rakstīju ka čoms a laivu atbrauca pretī..znacit divatā .
gahans [06.10.18]: Gauja vis notiekNu kādu limuzīnu pasūtīju tāda ir..čoms atbrauca pretim uz igauņu pusi pa Gauju
Jurasasaris, 6.oktobris 2018, 18:36
super.a kas ta tev pa dzelzs kasti?
einardins [06.10.18]: Gauja vis notiekA kāda starpiba
vairāk velk uz gaļenieku
Gauja vis notiek
Gauja vis notiek
gahans [04.10.18]: Sveiki Vīri.Ko nevar kāds kkur neto izlasījis..dzīvo visur var
Gribas aizlaist uz gauju pacopēt. Oktobra otrajā nedēļā.
Doma ir mest grunteni un varbūt uz kādu ''dzīvo'' paķert. Kur to var darīt? es tagad lasu visas šīs ''jaunos'' LM likuma punktus. Un neko neizprotu.
Lai nav tā ka aizbraucu un aplaužos pa pilno.
Kā arī vai vispār ir jēga maukt ar grunteni uz gauju oktobrī? ūdens jau laikam auksts, visas ''mierīgās'' zivteles lien gulēt...laikam :D
lackdog, 28.septembris 2018, 13:32
Par dzīvo zivtiņu aizmirsti. Līdz 1.janvārim aizliegts. Bet man personīgi oktobris Gaujā ir īstais vimbu laiks. Fīderis vakarā un naktī.
Dainisznots, 1.oktobris 2018, 06:31
kapec tad uz dzivo nevar???spiningot nedrikst. ja jau uz dzivo nevar,tad jau tu uz fideri nevari likt ne galjiniekus ne slieku.
Tonis [04.10.18]: Tā sūdīgi apcepušies tev tie asari...Vai tu šamos tvaikos tvaicē? :)Bij' labi cepti bilde ta,jo siekalas tecēja :)))
Sveiki Vīri.
Gribas aizlaist uz gauju pacopēt. Oktobra otrajā nedēļā.
Doma ir mest grunteni un varbūt uz kādu ''dzīvo'' paķert. Kur to var darīt? es tagad lasu visas šīs ''jaunos'' LM likuma punktus. Un neko neizprotu.
Lai nav tā ka aizbraucu un aplaužos pa pilno.
Kā arī vai vispār ir jēga maukt ar grunteni uz gauju oktobrī? ūdens jau laikam auksts, visas ''mierīgās'' zivteles lien gulēt...laikam :D
lackdog, 28.septembris 2018, 13:32
Par dzīvo zivtiņu aizmirsti. Līdz 1.janvārim aizliegts. Bet man personīgi oktobris Gaujā ir īstais vimbu laiks. Fīderis vakarā un naktī.
Dainisznots, 1.oktobris 2018, 06:31