Esmu uzmeistarojis kā pirmās no augšas. Špikoju no vecām krievu grāmatām. Spēle pašam patika, bet iedziedājušās vēl nav . Tas svars un lielums kaut kā neiet ar manām copes vietām.
Var krāsot kā grib,bet forma utt.
Vabolīt: Tur daudzi izskatās pēc veco krievu laiku vizuļiem, kuri ir nokrāsoti ar flomīti!:D
Tāda trīs šķautne,divas taisnas-viena izliekta!

Ja tur viņas maksā ~4-5 eiro,tad pie mums viņas būs 1/3 dārgākas kā likts!
Sakarā ar to, ka viņu lietoju mazs un pamatā uz pirmā ledus, kā arī piespiedu kārtā kad asinās urbis. Man galvenais, ka ir kompakts, neaizņem daudz vietas.
ļoti īsa vītne, ātri izļogās, no pieredzes, kā tirgotājs :), varu teikt, ka daudz pretenziju pret kvalitāti, bet nu veči arī ir dažādi, ja ar prātu lieto, tad ir ok
Vairi.
Cik biezu ledu cirti?
Vakar braucot pārbaudīt Bumša jauno bļitkiņu, biju spiests izmantot "Пешня разборная ПР-01", jo biju atstājis pie \Buma savu Rapalas urbi asināšanai. Esmu stāvā sajūsmā par šo vergu, ļoti viegli un galvenais var ātri strādāt. Āliņģis sanāk ar taisnām malām, nevis kā ar ierasto vergu!

Tur jau tā "sāls"....ķēde,kustīgs āķis,nekustīgs āķis,pat āķa lielums un kur vēl aukla un pats spēlētājs-tie var vienādas formas māneklim izmainīt spēli.Vēl jau nezin ko tiesneši apakšā domā pa to visu!!DD