atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

RAPALA

aspens 16.11.11
Normark, kur rapalas urbji???:(((
RoginskisLV 24.10.11
NORMARK
Supeer :)
NORMARK 24.10.11
To RockDead2010: Bilde ir saņemta. Paldies! Balsot varēs novembra beigās, kad visas iesūtītās bildes tiks publicētas šeit copeslietas.lv
RoginskisLV 22.10.11
A kur var balsot rapala konkurs?

Sodien bildi aizsūtīju caur email, kā var zināt vai to saņēmāt?
vlDream 21.10.11

Rapala Ultra Light Minnow Crankbait
OskarsB 20.10.11
pieteikt konkursam var tikai vienu bildi..?
:)
vlDream 20.10.11
intresanti gan kaapēc manam arī bija rakstīts a sse mbled in estonia
NORMARK 17.10.11
Albūmā foto konkursa "RAPALAs RUDENS ZIVS 2011" balvas! Ievērtējiet & nenokavējiet iesūtīt sava loma bildi!
kristsKG 09.10.11
to tomels - man jau tie abi blakus - citreiz uz viena citreiz uz otra labāk. vairāk ir strādāts ar MaxRapu - lielākas arī ir bijušas nekā uz ZipBaitu Orbit110 SP, bet tās reizes cik ir mēģināts salīdzināt - Orbits izprovocē nedaudz vairāk copju. Jebkurā gadījumā abi ir ļoti labi. MaxRaps ir vienozīmīgi Rapalas flagmanis seklajos ūdeņos (vismaz man). Vision gan man ir ar atrāvienu - nesen pierīgas ezerā 2 h laikā uz Megabass 9 līdaciņas - pārgāju uz citiem - 1 Maxraps, 1 Orbits... Man Orbits labāk strādā Engurē nekā Kaņierī, Visions dažādos, MaxRaps - Kaņieris, Babīte, Engure.
tomels 09.10.11
kristsKG - man arii ir zip baits orbit 110 es teiktu ka max rap ir labaaks. bet neesmu iipashi daudz to orbiitu meetaajis, buus japiestraadaa.
vlDream 09.10.11
te LV daudz ko netirgo jo nēsot paredzēts! kas nu kuram ir dārgs un kas nu kuram ir labs! šī rapas spole ar nav domāta LV tirgum kuru dabuju ebay izsolē pa 30 $ un pasts 10 $ un + muta 3 +pats 1 Ls
marti 08.10.11
vispār kā tāds tas klakins ir labs. un tas spilgtais krāsojums ar nav slikts. žēl, ka lv tādus netirgo.
pēdējā laikā man iepaticies lielais 17cm maxrap...
kristsKG 08.10.11
viss ir ticiibaa - man kaut kaa paarsvaraa straadaa dabiigaas kraasas... cena nez kaadus 6 lvl gribeetu, jabutu lietots un kosts tad protams prasiitu mazaak... takaa nav degosha lieta...
Dzeerve 08.10.11
kapēc ta pašam nevajag? cena?
kristsKG 08.10.11
to switch... oi nepamanīju, ka jautāji. top 1 Megabass Vision 110, top 2 Orbit 110 SP.

to Dzērve - var jau pārdot, ja interesē - mētāts 3 reizes, bet nu jautājums par cenu - es ik palaikam parādos Liepājā.
andriskkk 08.10.11
Esi par dārgu nopircis. Krietni par dārgu :D
Dzeerve 08.10.11
Lv tirgum manliekas nemaz nav 7 cm :)
vlDream 08.10.11
ebay 9 cm dabuju pa 8,60 ls bet šo nēsu nekur redzējis vispārt 7 cm te lv
vlDream 08.10.11
manā pusē nav izvēles!
Griezeejs 08.10.11
:D
Man ar tā šķiet. MaxRaps kaut kur tā LV maxā :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs