atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Piemājas zivju dīķis

lacis95 25.11.09
ma ir dikjis. dzilalā vieta 4-4.5 mvisur kur dzilums ir 2m un vairak ir zaales
paslaik dikji ir karuusas un 1 līdaka
karūsas ir tik daudz ka citreiz pat nem pliku ākji
kādas zivis vislabak butu laist
vienalga kaadas bet lai labi aug
jo apnicis kjer tas karuusas kautvai paretam gadas lielās
jako 01.11.09
manam tevam pie majam ir dikis es tur vel nekeru jo mazas zivis. tur ir lini
AgrisN 19.10.09
mums tagad dīķis ir sadalīts divās daļās, šogad vienu pusi izrakām! tā puse 4m otra puse 1.3m +- Par tiem salmiem dzirdēju kad Temperatūra sasniedz -20grādus no salmiem jēgas nekādas, bet takā mums ziemas ir tādas kādas ir kāpēc gan nepamēģināt. :)
kaarlizz 19.10.09
cik dīķim dziļākā vieta? Kas par zivīm?
man dīķī dziļākā vieta kaut kur nedaudz pāri 2 metri, vienu gadu ledus bija pāri pa pus metru. Mēs vienkārši izāģējām āliņģi kaut kur 1x1m un viss kārtībā, zivju slāpšana nebija novērota. Un ziemas tagad ar nekādas.
sviestmaize 19.10.09
visieteicamaak butu pielietot visus sev zinamos veidus kā apgādāt uudeni ar skabekli! pa daudz jau nebuus! tie paši salmi āliņģī,vai lielāks āliņģis! var ar tam paredzetu kompresoru! Ir dzirdēts pat tāds gadijums ka ledu ar traktoru taka vāku novelk nost :)
AgrisN 19.10.09
Man ir jautajums un ceru uz pēc iespējas vairākām atbildēm!
Tātad ziemā aizsalst dīķis..
Ko darīt būtu visieteicamāk, lai zivis neizslāptu...?
eerglis 08.09.09
rok, ja tuvumā ir objekts kuram vajag attiecīgo izejmateriālu. Piemēram veido uzbērumus, apber- iekonservē izgāztuves, kaimiņam vajag melnzemi utml. Tāpat piedāvāt lai izrok, nebūs iespējams man liekas.
viktoriano 08.09.09
kads nav dzirdeejis par iespejam izrakt diki bez maksas. t.i. vinji rok un panjem melzemi un smiltis.
kkur, kkad biju dzirdejis par tadu iespeju.
Varbut kadam ir kada informacija?
blutt 25.07.09
sveiki mekleju sadarbibas partnerus zemes iepirkshanai netalu no riigas.
Sadarbiibas meerkji zivju un iespeejams arii putnu audzeeshana. Garantijas nedodu, bet taada doma ir taapeec gribeetu dziivot kaiminjos liidziigi domaajoshiem ljaudiim. rakstiet sheit, ja gribat konfindeciaali uz epastu blurr@inbox.lv . Naudas liidzeklji man shobriid ir nelieli un nekaads milziigs bizness man nesanaaks un varbuut arii nevajadzees . kaadi 10 - 20 tk un arii uz sitiena nesanaaks dabuut.
blutt 25.07.09
mekleju sadarbibas partnerus zemes iepirkshanaa netaalu no riigas, ar domu veidot diikjus ( ja taadi jau tur nav ) iespeejams naakotnee arii komerciaalaa noluukaa ( copes vieta vai neliela audzeetava )
Buutu labi ja kaads profesionaalis vareetu padaliities ar savu pieredzi - visaam taam atljaujaam - arii diikju buuves nianseem utt.
Ja gribi nopelniit uzraksti cik par konsultaaciju prasi.
padomaashu
nekas :) tā te kāds prasija kāds dīķis nu tad taa 100 m garš ,pirmie 10 m platums 20 m pēctam 90 m platums 15 m no seklākā gala skaitot 0.5 m-4 m dziļums tekošo udeņu nav,nav nolaižams vienkarši izrakts un viss.
nu bija bet cik sapratu peec taas teemas visu izlasiju,ka ar tiem plesejiem var sanak visai nelabi apriis visu un vispar zivju nepaliks man jau teica daudzi ka labak liidaku nelaist teica asari bet palasot ka asaris veel ir ssvakaak ,ko tad dariit izkkert jau arii nevar tos siikallas vismaz kakkiem buutu sasaldeetu un miers :D
juons76 30.04.09
Nu jā-nezin jau cik tas dīķis liels.Ja nav avoti un caurtekoš,tad ziemā līdakām būs problēmas ar skābekli.
GatisBB 30.04.09
Zinat kā ir ar tām līdaciņām. Cēsinieki sapratīs. Pils dīķī ir tāds karūsu blīvums, ka, barojot pīles, karūsas dzen prom pīles un ēd pīlēm domāto maizi. Dīķī makšķerēt aizliegts (stulbi - vismaz bērniem atļautu), bet kādai līdakai tur ir noteikti jābūt. Bet karūsu ir tik daudz, ka līdakas tās nespēj izrīt.
P.S. Es parasti eju barot nevis pīles, bet karūsas. Sāku barot tajā vietā, kur pīļu nav. Kamēr šīs atpeld, karūsas jau ir saradušās biezā slānī un pīļu izredzes ir vājas! Super - baigais skats, kā karūsas dzen prom pīles no paikas!
juons76 30.04.09
Atkarībā cik liels dīķis.Jā līdakas,BET laid tikai tēviņus,ja laidīsi arī mammas, netiksi no līdakām vaļā.
aigaigars 30.04.09
ar paris lidacinjam pietiks!!!
roteris- 30.04.09
liidakas, asarus vai citas pleeseej zivis!
ko ielaist lai iztiritu no liela daudzuma karusu??jo jau apnika taas mazas karusas kkert vinnu tur jau miliards laikam un tapec kkeras vinnas tikai.
stilets 15.04.09
Varbūt kāds ir nobriedis nopirkt dīķi, kurš atrodas Gulbenes rajonā, Lejasciema pagastā. cauri tek upīte, savulaik būvētskā dabīgās karpu ganības, 3f elektrība, viss dīķis un zeme apkārt pieder vienam saimniekam. zeme kopā ir 11,84h, no tās zeme zem ūdeņiem 7,82h.
ja kādam ir nopietna interese, tad zvaniet tel.29199399 aptuvena cena 30kLs
Maris3 15.04.09
man a domaat, ka par daudz stipri...viniem vajag daudz ko riit, a tur jau katram aamuram tikai vienistabas dzivoklis buus ko izriit :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs