ginca71 [04.05.21]: Ja kāds grib asas sajūtas copējot reņģi Bolderājā tad šodien ir tā diena. Bijam ar draugu no rīta līdz ar saules stariem un nocietāmies līdz 8:25. Vējš nenormāls, vilnis ap 1,5m. Vējš no Jūrmalas, tātad tieši purnā. Zivju nav , tauta staigā. Vieni atnāk citi aiziet. Visiem apaļa nullīte. Citi līdz liedagam aizgāja, apgriezās un uz māju. Lūk jums reņģu cope!!!!
Paldies par izsmeļošu informāciju.
Ja kāds grib asas sajūtas copējot reņģi Bolderājā tad šodien ir tā diena. Bijam ar draugu no rīta līdz ar saules stariem un nocietāmies līdz 8:25. Vējš nenormāls, vilnis ap 1,5m. Vējš no Jūrmalas, tātad tieši purnā. Zivju nav , tauta staigā. Vieni atnāk citi aiziet. Visiem apaļa nullīte. Citi līdz liedagam aizgāja, apgriezās un uz māju. Lūk jums reņģu cope!!!!
Dairixs [03.05.21]: Paskatijos mana cope aplikācijā un radās jautājums.
Vaitad tagad drīkst zvejot uz mola?
Drīkst makšķerēt no mola jūras pusē. Daugavas pusē tik par papildus maksu.
Paskatijos mana cope aplikācijā un radās jautājums.
Vaitad tagad drīkst zvejot uz mola?
Dairixs [03.05.21]: Cik tuvu pie mola var piebraukt, ir kādas stāvvietas ?
Nepilni 3 km ar kājām pa šķēršļu joslu. Auto stāvvieta liela, bet ne droša.
Cik tuvu pie mola var piebraukt, ir kādas stāvvietas ?
Kā ar reņģi uz mola ?
Lemicik, 3.maijs 2021, 13:54
vakar katrā metienā bija
Tas jautājums galīgi nevietā!!!! Parādi man kaut vienu dullo kas šodien ķer reņģi, Bet rītdien tad jau redzēs. !1 maijā varēja noķert tikai maksas zonā ( Daugavā)
ginca71, 3.maijs 2021, 16:05
1. maijā varēja noķert arī bezmaksas zonā, ja sagaidīja īsto brīdi.
Tas jautājums galīgi nevietā!!!! Parādi man kaut vienu dullo kas šodien ķer reņģi, Bet rītdien tad jau redzēs. !1 maijā varēja noķert tikai maksas zonā ( Daugavā)
Tīrot reņģes bija ikri kuņģī.
Zooplanktons un citi sīkie...
Man bija zelta krāsā, 6 nr āķi