Vienam tas ir gūlbītis, citam jocīgais drapaks.
Katram savs.
L200 [26.11.23]: Atceros to auto ar šermuļiem. Neiet. Rij neadekvāti daudz. Skaļš, graboš. Dubļos un smiltīs nespējīgs.Katram braucējam savi kritēriji auto izvēlē, savas vajadzības un prasības .
Īsumā. Auto cilvēkam, kurš nesaprot kam kas ir domāts.
Pārdevu veiksmīgi pēc 3 gadiem uz vāciju un nopirku kārtīgu džipu.
Tas viss taču mākslīgās atražošanas un nākotnes vārdā :D
Abavnieks, 27.novembris 2023, 17:27
Headhunter [27.11.23]: Pie Rīgas tiltiem "labais" skats - zvejnieki pilnīgi apkrānojušies, murds pie murda. Tur tiešām jānotiek brīnumam, lai kāds lasis tiktu garām.... Pretī Rīgas pilij Rinkēvičš arī salicis savus rūtainos....
Willy [Vakar]: labāk zvaigznīti pierē!:)
Puikam vajadzēja šitādu!un meitenes nesūdzējās!:)...tikai 1x apturēja-ar baltajām 300e!Jā šitais aparāts labs.
Pa vasaru bija kā copes auto.
Tam auto stāsts apakšā. Čomam mersis bja kalpojis daudzus gadus. Apstākļu spiests to pārdeva.. Pagāja ilgs laiks un viņš pilnīgi nejauši ierauga savu bijušo mersi šrotā.
Palika žēl. Atpirka. Pārkrāsoja, pārvilka salonu, sakārtoja motoru un hadeni.
Tagad tā, bez īpašas vajadzības vienkārši ir.
RaimisD, 26.novembris 2023, 16:46
:) vasarā labs, bet ziemā, kad sniega putra? Tā jau auto ir ok. Parasti visi BMW, merši un citi limuzini kam pakaļējā piedziņa stāv uz vietas un spolē.
FishMV, 26.novembris 2023, 20:36
Willy [Vakar]: labāk zvaigznīti pierē!:)
Puikam vajadzēja šitādu!un meitenes nesūdzējās!:)...tikai 1x apturēja-ar baltajām 300e!Jā šitais aparāts labs.
Tam auto stāsts apakšā. Čomam mersis bja kalpojis daudzus gadus. Apstākļu spiests to pārdeva.. Pagāja ilgs laiks un viņš pilnīgi nejauši ierauga savu bijušo mersi šrotā.
RaimisD, 26.novembris 2023, 16:46
RaimisD [26.11.23]: Palika žēl. Atpirka. Pārkrāsoja, pārvilka salonu, sakārtoja motoru un hadeni.Un vēl saka, ka copmaņi ir traki pēc saviem grabuļiem :)))
snipiens [26.11.23]: ...:) nu kuram, tad ir garāks...!?:):))) , jā tas mazais krāniņstaipītājs ,par ko iepriekš runāju, paliek cilvēkā uz mūžu :))
RaimisD [26.11.23]: Willy [Vakar]: labāk zvaigznīti pierē!:)
Willy [25.11.23]: labāk zvaigznīti pierē!:)
Puikam vajadzēja šitādu!un meitenes nesūdzējās!:)...tikai 1x apturēja-ar baltajām 300e!
sidla5 [26.11.23]: Prieks par Tevi Raimis D, es jau jutu,ka varu kādu Bembistu uzkarsināt.Bet protams,ne jau tikai BMV vadītāji ir tie karstasinīgākie,un braukšanas prasmes uz ziemas ceļiem ir priekšrocība.Ne asakas vīri.Ak,jā ,bet savu pēcpusi pārvietoju Foresterītī, prātīgi,mierīgi,un bez steigas,ne ko pie saviem ūdeņiem neesmu nokavējis!!!Atceros to auto ar šermuļiem. Neiet. Rij neadekvāti daudz. Skaļš, graboš. Dubļos un smiltīs nespējīgs.
Willy [25.11.23]: RaimisD [Vakar]: Davis-Di [28m]: 200 quatro jau bija kosmoss, urka kupeja jau bija psc.Neesmu gredzenu pavēlnieks, bet jāpiekrīt, leģendāri auto.Mani arī gredzeni neuzrunāja!tad jau labāk zvaigznīti pierē!:)nu s klase w140 kuzovs jau klasika, bandītu mašīna:)))
Puikam vajadzēja šitādu!un meitenes nesūdzējās!:)...tikai 1x apturēja-ar baltajām 300e!
Davis-Di [25.11.23]: Es pa Buļļupi ar žigu 90to beigās devu mizā!:)vēlāk jau ar audi 200 quattro pa Vakarbuļļu pludmali!:)...kas tik nebij!:)200 turbo quattro bija kādu laiku man. tajos laikos jau tie 200 lopi zem kapota šķita kosmoss. bet urka jā, tagad ferrari cenā
Willy, 25.novembris 2023, 22:21
Es līvu laukumā esmu saulītes griezis, nākamajā dienā par to skatu man bija kauns, mūsdienās, ja godīgi man ir pat kauns ko tādu pieminēt!
Bet tad mums nebija ne datoru, ne telefonu, katrs zināja desmitiem piec un sešciparu telefona numurus no galvas un papildus bija grāmatiņa ar telefoniem!
200 quatro jau bija kosmoss, urka kupeja jau bija psc.
RaimisD [25.11.23]: Davis-Di [28m]: 200 quatro jau bija kosmoss, urka kupeja jau bija psc.Neesmu gredzenu pavēlnieks, bet jāpiekrīt, leģendāri auto.