ZG
Balvā būs Pimpaduu autogrāfs:)
Citāts no Lat avizes
"Makšķerniekiem būs savs forums". Paldies Headhunter par linku!!!
- 2010. gadā dažādiem projektiem no Zivju fonda tika izlietoti 204 457 lati, tostarp 78 923 lati tika izlietoti tieši zivju resursu pavairošanai, 41 000 latu piešķīrām ūdeņu sargāšanai. Makšķernieku lobiji saistībā ar fondu Saeimā tika sadzirdēti un panāca to, ka šogad fonda līdzekļi netika apcirpti un būs pagājušā gada apjomā. Jau tuvākajā laikā izsludināsim projektu pieteikšanas konkursu šim gadam. Zivju fonda padomē ir arī divi pārstāvji no makšķernieku vidus – Valērijs Gabrāns un Aivars Maldups, protams, arī viņiem ir sava teikšana projektu vērtēšanā un atbalstīšanā. Jau gadu fonda finanšu līdzekļu administrēšanas funkcijas veic Zemkopības ministrijas Lauku atbalsta dienests, tā speciālisti izlases veidā uz vietām kontrolē un uzrauga arī projektam piešķirto līdzekļu izlietošanu.
Boroda un jurciks paldies...!!!
pec manas auklas spriežot es gāju uz zīloņiem... :))))
man bija uz pirmo zveju 0.20 mm :))
Saprotu. Man arī tas dīvaini likās! :D
klop! Pofig tā balva! :))) Bet kas jādara?
Es, tagad pieteikšu konkursu. sūtiet anketas. Finālā, katram noņemšu mīļāko vizuli un balvā nobildēšu uzvarētāju! (piemērs)
Saproti, ja piedalies loterijā, konkursā ir kaut kādi noteikumi! gribi vinnēt mašīnu, atsūti desmit aluskorķīšus plus atsūti smieklīgu bildi no savas dzērājdzīves. uzvarētāju nosaka žūrija. (arī šis ir piemērs) Tad ir skaidrs...
Pirms 8 piecēlos un domāju vai laist uz copp, bet varēja dzirdēt, ka vējš tā kā šalko aiz loga. Paskatījos aiz loga- nav tik traki, tā kā nemaz nepūs, nesnieg, nu tik būs cope! Kamēr paēdu,madam jau uz darbu, zvana, ka tomēr vējains, arī jau tā baltā draza sāka parādīties, tgd vēl vairāk...nu i labi, ka nebraucu!
zivgarnis, galvenā balva ir tāda, ka vari kļūt par marta numura vāka modeli! ;)
Mariki... Paldies atsakos..un darama man pietiek bet paspeju visu..
gugu
Bishku pa taalu,slinkums braukt, vispaar ar to vareetu nodarboties Tu!!!!:):):)Cik var nojaust darbaa neesi sevishki nodarbinaats!!!!:):)
Avota ielā esot tagad, man mājās esot lielāka izvēle nekā tajā pārceltā bodē :)) tā vismaz tauta runā :)
Jautājums Liepājniekiem - kur pazudis Kuzmiča copes lietu veikals? Kaut kāda interesanta zīmīte uz durvīm, ka tā vietā būs Bloma veikals...
mariki tu neaizmirsti viniem pienest karstu tēju ar rumu un maizites :):):)
Neapskauzu shodien tos copmanjus kuri trenneesies riitdienas machiem!!!
Interesanti, kas tas par konkursu, ko rīko "Copes Lietas"???!!! Kaut kādas nebijušas sacensības!
Ne noteikumu, ne norises programma! Galu galā ne balvu fonda! Jāaizsūta tik anketa. Neparakstos!!!
Rupuc, man mormenēm 0.08 līdz 0.12. Bļatkai -0.14-0.2.
rupucisxx.uz tiem gramiem un kilogramiem vari sevšķi neispringt.mormiškām no 1-3mm diametrā vari lietot 0,1mm auklu.tas tāds optimāls variants-var normāli izspēlēt un arī ko rupāku izvilkt, ja nepārforsē.lielākām vari izmantot arī 0,12mm.ja iegādāsi fluorkarbonātu tad var izmantot pat 0,15mm auklu.
PowerPro, priecīgus Ziemassvētkus! :))