atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Bebrs 28.12.10
Gandrīz visā Latvijas teritorijā izveidojusies apledojuša sniega kārta, tāpēc Valsts meža dienests (VMD) uz laiku aizliedzis medības ar dzinējiem, informēja Valsts meža dienesta preses sekretāre Selva Šulce.

Mežziņiem, ir uzdots uz laiku, atbilstoši vietējai meteoroloģiskajai situācijai, kontrolējamās medību platībās nekavējoties aizliegt dzinējmedību rīkošanu, par to informējot medību tiesību lietotājus un virsmežniecību.

Ja laika apstākļi mainīsies, tad mežzinis šo aizliegumu var atcelt, par to informējot VMD Medību daļu.

Šogad decembrī ir izveidojušies kritiski nelabvēlīgi apstākļi medījamiem dzīvniekiem. Valsts meža dienests norāda, ka šādos apstākļos rīkot medības ar dzinējiem vai traucēšanu ir pretrunā ar Medību likumu, kurā noteikti medību resursu izmantošanas pamatprincipi un atzīts par nelikumīgu medīt apstākļos, kad dzīvnieki glābjas no dabas katastrofām.

Lēmums par dzinējmedību aizliegumu pieņemts, lai ievērotu sabiedrības intereses par medījamo dzīvnieku aizsardzības un labturības prasību nodrošināšanu.

VMD Medību daļas vadītājs Jānis Ozoliņš norādīja, ka ņemot vērā sniega un ledus radīto nelabvēlīgo situāciju meža dzīvniekiem, iedzīvotājiem vajadzētu atturēties pārvietoties pa mežu, lai lieki netraucētu un netramdītu meža dzīvniekus, jo bēgot dzīvnieki ielūzt apledojušajā sniegā, kas ar asajām malām traumē dzīvniekiem kājas.

Īpašs lūgums ir suņu īpašniekiem, it sevišķi lauku teritorijās, neļaut saviem suņiem, arī tad, ja tiem uzlikti uzpurņi, brīvi skraidīt pa mežu, lai suņi nedzenātu meža dzīvniekus.
mazkalns 28.12.10
Lauris palasi tepat blakus tēmā par Ventu,ko tas Kurzemes Jaunsudrabiņš sarakstijis ,viss tiks skaidrs:)
lauris17 28.12.10
cau visiem,,,,ka tad jau uz lediem seizat???
ko tad labu kerat???
gintsgg 28.12.10
PS . Tikai iepriekš pabrīdini kad brauksi tur kārtību ieviest - es braukšu paskatīties .
gintsgg 28.12.10
Gagarin ,
Nu tad sāc darīt , parādi iniciatīvu , tev pat nakts mājas piedāvā , tā jau katrs var , ,, sākām darīt , uz priekšu visi , piesakam karu maliķiem , tikai es gan palikšu mājās ,, . Ne tu pie tā varkaļa esi bijis , ne tu zini kas tur notiek , ne tu saproti ko tur var izdarīt . Tur vajag rotu ar Alfas kaujiniekiem un tikai tad var sākt kaut ko darīt , tur ir savi likumi un ne jau tu tos mainīsi , bet pamēģināt protams vari , brauc pie Jankas un sāc rīkoties .
aigaigars 28.12.10
nu ja, labāk vēl 20 gadus gudri pačatosim, paspriedīsim, ko labāk darīt, bet neko nedarīsim! tas visu atrisinās! tā turpināt! :)
mirtins 28.12.10
Tekstus - lai iet prom no dara un sēž mājās, mūsdienās laikam var aļauties tikai ..., kas dzīvo uz vecmammas rēķina.
Bebrs 28.12.10
Gagarin
Gudri runā Tu. Un tikai tāpēc kā nav sajēgas. Vajadzēja gan piekrist Jankas piedāvājumam, tad visi mēs redzētu ka māki kaut ko arī izdarīt un iemantotu vispārēju virtuālu apbrīnu :D
gugu 28.12.10
dzīvs jau atnāks tikai kad..viņu salapīs.. :):)
kilka 28.12.10
Pīpmanīši - kā tur ir ar tām atrunām? ;)
P.S. Drīz Jaunais Gads - lielo apņemšanos laiks :)))

aigaigars 28.12.10
man to nevajag, tas ir inspektoru darbs, ja nav drosmes pildīt savus pienākumus, lai iet prom no darba, nevis sēž mājās, dzer un gudri runā kā vajadzētu darīt!
JanKa_K 28.12.10
gagarin es tev visu iedoshu. naktsmajas pat :D man lidz varkalim 20min mazak mosh. Ja tu atnaksi vesels un dzivs. Medalja
aigaigars 28.12.10
Bebr, bet kas tad liek pa īstam filmēt? tikai pastaigā apkārt ar kameru, nu diezvai kāds ņems zemmērus! Nevis noslēp kkur kastē, un gaidi, kad kādu nabagu noslaktēs, lai ģimenei vakariņas vari nopelnīt!
JanKa_K 28.12.10
tur neviens likums nestradaa un nestradaas. ne attalums no tiltiem ne kas cits.
Bebrs 28.12.10
Gagarin
Galīg garām spried. Un šķērsām. Negribi Tu aizbraukt tāpat, bez pilnvarām uz to Varkali pafilmēt? Paņem tik kādas 10 kasaetes un aķīsus līdz:)
janchuks 28.12.10
Varkalī vispār vajadzētu aizliegt makšķerēšanu!!!
JanKa_K 28.12.10
Staar izcelas. tas video visu jau redzets.
Gagarin tanii varkalii traki ir. bet arii inspektoram nevajadzetu vienam list. salietojushies cepumus skaties ka vel ar vergu pa muguru nedabun.
aigaigars 28.12.10
Vēl NG par to kanālu teica, kā rīkojas inspektori, nu, ja viņi tā tiešām dara, tad idioti viņi ir! ka tik no kāda noplēst dažus latus. Tieši pretēji vajag darīt - izvelk ārā kameru un filmē visu dienu, neviens neņems zemmērus un neviens zemmērs neies bojā, a šajā situācijā dažu latu dēļ tiek pieļauts, ka noslaktē zemmērus! STULBUMS!
Staaar 28.12.10
Pie mums apurbēji ir vēl bērnu autiņos :)
JanKa_K 28.12.10
Man neskjiet par lielu zinot tiesham cik es to izmantoju. Protams tadam kas 1-2x gadaa aiziet lidz udenjiem protams tam gan skade. Bet taa mums ir.Dariit? Es tev dodu savu vardu un plinvaru . ej!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs