Sen nav zive skatīta:)
Pēdējo reiz kad tur ielūrēju, Lobes Māris un Kola, ar sevi sarunājās:DDD
Tikko ielīdu pārtaisītajā zive.lv.Kā izskatās?,kā CL pirms zives nosprāgšanas.
Manuprāt,tas kegumietis ir pamatīgā pālī:)))
Oij paldies nomierināji ,ka nenosūdzēs varēšu mierīgi gulēt ,bet tas viss ir s'trunts.Priecīgu ceturto adventi visiem copmaņiem.Lai jums labi lomi un arī laba oma.
Da neviens Tevi nesūdzēs:D
Ja ar jokiem nav uz TU, tad atliek tikai lasīt:)))
;Istenībā ir labāk tikai palūkot un palasīt ,ko raksta nebūt piedalīties ,tā ir foršāk,nu žēl kā ir palikuši copmaņi tādi kā ir ,pāris gadus atpakāl bija pavisam savādākas sarakstes,nebūt kāds arī nepieminēja to sasodīto ikdienas Adminu,kā bubuli es tevi nosūdzēšu.Un arī sapratne bija cita.Uh da labi dzīvojam ,tik tālāk ganjau pārrdzīvisim.
Mums netīk kašķēties.
Mēs esam labi.
Laikam uz citu sadaļu vairs nav ko darīt:))
Uzbraucu zolīdi Mirtinam, admins izdzēsa.
Citas tēmas ar patukšojis:))
Nu labi labi, ta jau redzēs:))
Nu nelodziedzu arī var būt ,kā tu saki
tad TU būsi vecajā matē atsities.tas par kašķēšanos!
:DDD
Da bļin ar jums kā ar manu veco māti ,kad laba oma tad visi labi ,kad dūša sūdīga tad arī pārējie tādi paši ,kā dūša.Man patīk ar cilvēkieim patērzēt ,bet reizēm arī pakašķēties.
Atkal kāds dusmojas:))
Ķegumieti, iesaku piedalīties, nevis dusmoties.
Nu piemēram, nosauc kādu par nāpsli, nu piemēram Brālīti, vai Lisu, vai Kilku, vai Viepli:DDDD
Saostījās, sapīpējās un aizlidoja....Brālītis!
paldies kilka par tonusa uzturēšanu.
Nu re, man prieks, ka izdevās tevi iepriecēt, citādi tāda burkšķoša skābumķērne :))
Esu jau mierīgāks par jūras govi ,bet nu netīk ja cilvēki raksta tikai sporta pēc.
Ķegumiet
neķer kreņķi.dzīve visu sakārtos!
:)))
Kilka ,man prieks par tavu komentu.Da kāda tev starpība ,kas es esu ka tikai cilvēkiem jautri par tematiem ko Jūs rakstiet.