guntarsKL - Tas jau viss rullē,bet ir viens bet - vai tev tās pasta izmaksas nesastādīs to pašu summu,ko uzrādot piem. no 100usd uz 45 usd samaksājot muitu latvijā?
Viepli, īsti neatceros-nebija 150Eiriki?
Vairim30 bija sūtījums no UK bet tas savukārt nāca no Taivanas Cik atceros angļi lika kaut kādus nodokļus maksāt Jāprasa viņam ,kā tur bija ??
man uz vidējā. āķī paļubomu mainu visiem. esmu no japāņiem dabūjis mazos Owner, un uz priekšu. Kuusamo ir daudz maz sakarīgi āķi, bet nu pārējiem, it sevišķi rapalai uzreiz var ņemt nost
Pāris gadus atpakaļ šī summa bija 100 $ vai Eiro.Tad man gadījās to summu pārsniegt. Pats intresantākais ka summā ieskaita arī pasta izdevumus (šipingu).
EUR valstīs tak nav dubultā muita, tātad nekas nav jāmaksā. Interesē cik maksā UK par precēm no USA?
Peipusnieks,kur esi.Ka neatbildi āķus trin :))
maituputns: bet nu tas strikepro aakjis kas iet standartaa (bez actinjas) jaamaina obligaati? peec tavas pieredzes - kuru aakji asars parasti graabj?
Ašukaini, kāda tā summa ir šobrīd?
:)))
mja ar šamo likumu džeki tāpat neko neietekmēs. es pārmetīšos laikam uz poļiem, arī UK ir pāris labi veikali
No ES valstīm sūtot paliek tā pati vecā atļautā summa sūtijumiem par kuriem nav jamaksā nodokļi?
Lucky John šķērsenēm ir viens fellers. lielākajai daļai kas man ir, viņas miera stāvoklī ir nevis horizontāli, bet gan ar degungalu uz augšu, kas čakerē spēli. atrisinu to ar svina skorti pie priekšgala.
kas attiecās uz pārējiem Strike Pro man labi strādā uz asariem, kuusamo ir ļoti labs, nu un no Rapalas tikai klasiski zilais man strādā
ehh kā valdībai naīt.akal tauta atrada kā šamos apsipt!!!
:)))
bet PVN izpaliek. maksaajam papildus par suutiishanu no UK, that's all
Rasklads tāds - USD - GBP - Ls :))
ilgi nebij jaagaida, sisteema atkosta :D guntarskl!!!!
to Guntars
Razklads tāds ka Kilka maksā par visu:)))
Man incē zin kas!! Ja Kilka pasūta no USA uz UK, un pēčāk ieliek pastā man uz LV. Kāds rasklads maksājumiem???
popers: dabuujis esi ko arii? vai tik skatiijies kaa shis shancee? :) shancee jau visi. arii luckyjohn shancee, bet rezultaatu nav (nu vismaz man)
un kam tad es maksāšu to PVN? kur man viņu prasīs? pastā?