Sūtīsim no eiropas /gan jau cohumu lohiem atradīsim :DDDDDDDDDDD
ap 3ls un uz augsu.
paskaties man galerijā, tā ir strike pro. Perfekti strādā.
kaads varbuut ir pamaniijis vai zin, kaadaas cenaas veikalos ir Strike Pro shkjeersenes?
Boroda
lielas zuves neķeru-mazās laižu valliā!!!
:)))
Urmaas, man liekas, ka tu esi noķēris to mailīti:DDD
Mailīte
atļaušos TEV atbildēt šajā sadaļā.
personīgi man zive ēlvē bij portāls,kur varēja sapazīties ar normāliem vienādi domājošiem makšķerniekiem.ar CL ir tieši tas pats.pa šo laiku esu iepazinis daudz labus cilvēkus&makšķerniekus ar kuriem ir prieks aizbraukt uz copi vai vienkārši aprunāties.copē ari padalamies ar informāciju par copes vietām,aprīkojumu,mānekļiem utt.
tā kā šo portālu lasa ne tikai reģistrētie lietotāji,bet ari lūzeri,kuriem vairāk interesē kur uz ko var piesmelt pēc iespējas vairāk zives,tad šeit vnk vairs nerunāju ne par mānekļiem ne par vietām kur copēju.starp citu ir ļoti daudz lūzeru ari starp reģistrētajiem lietotājiem.daudzi man ir rakstijuši un personīgi jautājuši par viņiem interesējošajām tēmām.iespēju robežās uz 99% jautājumu ari esmu atbildējis.jo ir lietas par kurām publiski nerunāju un netaisos to darīt!
:)
oltem ari izdevas labi komentari-vareja labi ierekt
nesen skatījos video, kur ūdele MO nekaunīgi aptīrīja- lien gan kastē, gan no mumiškas pati zivi gandrīz vai nokabina :D
iečekojiet
www.tvnet.lv/online_tv/9760
Brālītis
māksla nav saštancēt.māksla ir izaudzināt&izskolot!
visu ņabīti neizdzersi,visas meičas neizmīlēsi,visas zivis nenoķersi.no k etomu stremitsja nado!
urmass jau viens visas zivis izkers..
Kāda te var būt dzimstība un demogrāfiskais sprādziens ka Urmaasam tik cope vien interesē !!
Jazups
Tev kā lielam puikam,tā kā vajadzētu zināt!
:DDD
Urmaas - a čem okolačivaļi?
varbūt ne par tēmu,bet tomēr.
gadijums iz privatdzīves:
84 gadā sanāca pabūt Gorkijā.tā sacīt jāsaka biju praksē Gorkijas auto rūpnīcā(GAZ).gāja jau visādi,gan ar mellajiem plēsāmies,gan Piterskās meičas mīlējām utt.bet pienāca 8 marts.laiks doties mājup.tā kā gribējās ātrāk tikt mājās,tika iegādātas aeroflot biļetes.laiciņš bij k'
a pasakā,~-20*C un saauļīte pa zemesvirsu gorijās.tik lidojumu atcēla uz pāris stundiņām,jo Rīgā esot putenis,tamdēļ lidlaiks nejemot nevienu pretī.tā mēs tur Gorkijas lidostā gruši okolačivaļi.pienāca čuigānietes un kko par zīlēšanu sējās klāt.tik mēs tādi jautrulīši būdami šamējās visādi ar jokiem gribējām atšūt.līdz viena no viņām neizturēja un izteica:čtobi ja vas v ggrobu v čornih tapočkah videla.vot te es pirmoreiz izdzirdēju čomu ko sakām.čoms kuru grūti bij piedabūt pie runāšanas izteica sakrālo teikum-A HOČEŠ BELIJE ODENU!!!
cigankas tik nospļāvās un noziepēja asti!
Vairis!Varbūt ieteikt izgatavot makšķernieka kasti zārka formā ar sliecītem, kā nekā vāks lai virsū ,ērti sēdēt, ietilpīgs un ja kas.... atceļš uz krastu ērts utt...
Tere,Urmaas!
Skunste ir māxlīgi tirināt!:D