Kā jau teicu,uz mazajiem(salīdzinoši viegliem mānekļiem) 0.1-0.12mm.Un straumē jau citi svari un aukla nopietnāka.
aakki,dom'aju mormenes,ne stikliniekus.man kaut k'a uz s'ikaj'am bie'z'ak piesak'as norm'als a'suks un uz mazaj'am mormi'sk'am ar pielod'etajiem 'a'kiem visbie'z'ak ar'i aiziet :(.
Katram savs,mikrobus necopēju,mana pārliecība ka ar mikrobiem lielie netusē kopā.Gadās jau pa izņēmumam,ka mazie lien lielajiem līdzi,bet turās vairāk sānis.
Griezeejs
ko es redzu un neticu savām acīm:)
tas par komentu 22:29
Piekrītu L.Cope.Ar 0,14 un uz augšu jau asarus kā burkānus no dobes var ravēt,pārāk nedomājot par murmuļa pārsiešanu.
ali'n'gis115,pa'nem900 nieks,a 'samam kupris nelien caurum'a.....:)0,16 cop'ejot uz mikrobiem to'c nelik'su:DDD
Nu kāda tur vitrīna,visas viņas mazi'nas~25cm garas un īsākas,visas kaujas gatavībā.Nekas nav jāregulē,atlaid bremzīti un laid mānekli lejā.Tā kā bļitkoju pavisam reti,nu vienai ir 'bļitka,ūdas nenēsāju-nepatīk man tā nodarbe-ai karogs izleca...pieej,piecērt un izvelc.Man vajag pats mānīšanas process,kontakts ar zivi-nevis izvilkt ar sen ierijušu āķi zivi!
Rolis
Aakkis kaste kā vitrīna!!!
:)))
vidējam copmanim pietiekoši ir ar 4-5 copenītēm.ja neskaita stinšu makšķerītes.viena man vienmēr līdzi bļitkošanai,pārējās tirināšanai!
:)
ziemaa 0.14~ manupraat pa traku, kur nu 0.22. ar taadiem strikjiem jau liidakas ar "shvilpienu-caur plecu" no aalinjgja var raut.
Āķi- ja man būtu tik daudz copenītes līdzi kā Tev, tad nebūtu vairs vietas kur kastē zivis lādēt :))
Labi, ne asakas...rīt grūta diena :)
Ziemā pīto nekad neesmu licis,kā jau bebrs teica 0.16mm, tas Kurzemes upēm ir normāli.Tu jau nezini ar ko būs darīšana-paņems kāds ~1.5kg sapals un no 0.12mm pat skaņu nedzirdēsi.Pat 300-400gr asari jau straumē smuki pumpē,velc ar trīcošām rokām,a kaimiņš jau ar 0.16mm mierīgi jau kuro krauj kastē.Un man kastē vienmēr ir 15-20 kātiņi ar auklām no 0.1--0.18mm pat viens 0.22mm
urmas - es par to pašu, za poņimaņie :)
un vispār,kāpēc līnim jāliek mono aukla.pēdējos 2-3gadus izmantoju pīto.copju skaita ziņā neredzu starpību.toties pītā griež visas zāles nost!!!
:)))
Griezēj
kilo līni ziemā ar 0,12 ir ļoti liela problēma izvilkt, es lieku 0,16 mm. Var arī smalku pīto
Āķi - man parasti ir 3 murmuļu copenītes līdz, divas 0,12mm un viena 0,14mm, arī divas bļitku copenes, 0,16mm un 0,18mm , citreiz vēl liela bļitku copene 0,22mm un uz augšu :)
Griezējs - stinšu ķeršana, tā ir cita opera, bet iesākumam arī neslikti :)
Es sacensībās nepiedalos jau gadus 15it,un man auklas ir ~0.14mm ar kurām darbojos pārsvarā.Jā, ar smalkiem mānekļiem 0.1-0.12mm un ar tām darbojos pārsvarā līdz 2metru dziļumam.
Es vispābā nebiju domājis Metallica dziesmu, vai īru nacionālo (kautkā tā), bet drinku :DDDDDDDD
Bet dziesma coina, protams ;)
Roli, ja būs laba companī, kas mani apmāca nedaudz (nu kaut vai tie, kam DS iemācīju), tad varbūt uz stintēm šoziem aislaidīšu. Garšigas, tomēr :)
EMKA- :))) Drīz nebūs jāgaida ka pravas ar būs nost un dienestā pat kara apstākļos nevarēs iesaukt :DDD
Sākšu pirmo reizi mūžā ziemas copi. Kā ir ar Kaņieri, vasarā jāperk licenze, ziemā arī? Un vai tur pat laivu bāzē. Jau iepriekš visiem paldies.