atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

mirtins 09.12.10
urmaas - a kā tu zini kā es sapratu:D DDD Katrā ziņā paldies... Ja mājās atradīšu kādu salauztu teleskopa spici, man sestdien būs ūberkruta bļitku makšķere:D
orests 09.12.10
Es ņemu trīs skābulīša korķus,izurbu visiem caurumus un uzmaucu uz spicītes.Baigi silts rokturis un arī neapledo.Putoplasts ir auksts.Pie spicītes gala ar spolīšu diegu pietinu gabaliņu no lodīšu pildspalvas serdeņa.Pēctam to vietu nolakoju.Ja ir vēlēšanās,uz pildspalvas serdeņa uzmaucu ventīļgumiju.protams arī spolīti pietinu ar izoleni.Makšķere pa zorti.
valdis687 09.12.10
Tinis
auto kompresoru redzēju Maximā.
urmaas 09.12.10
Mirtins
sorre.tas nebij tā domāts kā saprati.ehhh.lai veicas!
:)))
mirtins 09.12.10
urmaas - paldies, ka atgādināji, atradu tavā galerijā :D
Tas bija tas ko meklēju :D
mirtins 09.12.10
urmaas - nu es par to arī lūdzu atgādināt, kur tas bija:D Tev ka tikai konstatēt, ka kāds ir plānprāttis vai īsprātis - a iemest saiti bilžukiem pa grūtu? :DDD

Vienkārši un manis izraudzītajiem meklējamiem vārdiem nekas neizkrita... tādēļ lūdzu palīdzību :D
ezers 09.12.10
spici nevajag līmēt uzreiz,vajag piešaut garumu un tad ielīmēt
ezers 09.12.10
urb no ārpuses,ielīmē ar divkomponentu līmi,es gan esmu par gumiju,mazām nejūt to piesitienu,šito tikai mazajām bļitkiņām,lielākām ar maucu bez gumijas
urmaas 09.12.10
Mirtins
īsa TEV atmiņa.laikam vecums nenāk viens.pagājušosezon tak i bilžus rādiju i skaidroju!
mirtins 09.12.10
ezers - Paldies. doma tāda ir, tikai es laikam iztikšu bez ventiļgumijas, bet ielīmēšu spicītes galā kādu pērlīti vai kembriku, lai negriež auklu.

Man tikai jautājums - spicīte tak ir konusā. Vai ielīmējot tas stipri jūtams un nav vajadzīgs kaut kā nostiprināt, lai neļurkājas? No otras puses izurbt laikam nespīd:D
ezers 09.12.10
mirtins,skati manu albumu
ezers 09.12.10
mirtins, piemeklē spici ar tukšu vidu,ielīmē plastmasas balalaikā,vispirms izurbjot caurejošu urbumu,uzmauc ventileni uz spici un zibini vesels,man tāda ir,ar mazajām blitkiņām baigi labi,
mirtins 09.12.10
Vai kāds nvar pateikt, kur varēja paskatītis ziemas makšķerīti, kurai spicīte ir no teleskopiskās makšķeres - ķipa bļitkošanai bez sardziņa.
urmaas 09.12.10
Tinis
PM jau gaida kādu laiciņu!
:)
urmaas 09.12.10
Ezers
paldies par infu!
ezers 09.12.10
urmas,pērnavas upē veči kādu brīdi jau darbojas
tinis 09.12.10
urmaas-zivtiņām,zivtiņām tas kompresorītis būtu vajadzīgs.
andzus69 09.12.10
kāds ir mēģinājis bradāt pa ezeru ar tām "sniega kurpēm"? tagad sasnigs daudz sniega, varētu būt aktuāli vieglāk pārvārēt lielus attālumus :))
skrejejs 09.12.10
Vai kāds ir bijis Pededzē vecajā,tur ir asaru paradīze.
sviestmaize 09.12.10
zivi pumpet :) ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs