Čau Griezēj! Tās beigas gan Tev nevajadzēja rakstīt :( Pats izsludināji, ka 1.decembrī sāksim balsot, bet tagad - kā īsc letiņš: gan jau paspēs, man nav laika, vispābā man nevienc nemaksā par to... :(((
Neira forši ;)
Griezeejs nepārdomāja gan :PPPPPPPP
Vnk ar laiku ...
Ja miex mani nepievarēs šovakar, tad ielikšu balsojuma sākumu. Mehānismu un noteikumus jau izštukoju.
Pagaidām vēl vienc cic darbiņš šovakar jāpadara.
Sorry visiem, kas gaida, bet tā kā konkurss un vispābā ... nav tas kas man $$$$ ienes, tad gan jau sapratīsiet.
Ja nesapratīsiet, tad ... ;)
Griezējs pārdomāja , konkurs tiek atcelts .
Griezēj, kas tev aizkavējies ar konkursu. Gribas redzēt kam tiks tas gods uzvarēt
zivnieks,vajag palīdzību,velreiz noskatīju tavu šovu lnt.Virtuve tika atdalīta ar auduma paneļiem,cik tas ērti,un kas tās bija par vadulām,vai aizkaru.Ļoti ātri vajadzība spiež lēti,bet glīti "atdalīties".
"Par pieļauto kļūdu (...) V. Bokarjovs atstādināts no KHL čempionāta spēļu tiesāšanas līdz 2010./2011. gada sezonas beigām."
Vai kāds nevar man sagādāt tā Bokarjova bildi-vudu rituāls ar adatiņām viņam garantēts! Man vēl tagad smeldz!
Paldies,nu nevajadzēja taču!
Gagarina kauss ir kauss, kurš tiek pasniegts katras sezonas KHL čempionvienībai. Tas nosaukts Jurija Gagarina vārdā. Tas nosaukts Gagarina vārdā, jo līgas pirmās sezonas fināla pēdēja iespējamā spēle bija jāaizvada 12. aprīlī, kurā notika slavenais Gagarina lidojums.
:DD
atver savu - "Mazkalns un viņa joki" !!! :))))))))))
Bet tēmā un par tēmu,bet varbūt atvērt jaunu?
Pareizi , Gagarins mums ir pašiem savs .
Toties varēs teikt,vot ja nebūtu mūs "notiesājuši"...,bezmaz gagarina kauss,kaut gan mums pašiem savs,bez kausa:)
Mazkaln, laba ziņa, kas mums nedod neko.
:)
KHL atzīst video tiesneša kļūdu vainīgais "nošauts"(apollo.lv)>
Man mācīja ka nav ko smieties par slimiem cilvēkiem :))
Vīrs no viņas sen aizmuka .DDD
drošvien viņai vīrs tāds pats.. :)