martins_Nespriežu es pēc vaigiem:)) Nekāpj augstāk var nokrist zemē un sasisties:))Joks.
skrejej, nav jau tik traki... nespried par cilvēku pēc vaigiem avatārā :)
Martin, Briedim ir asi ragi-vins var noskaldīt koku uz kura Tu sēdēsi, ar ragiem, tā ka put vien!
martins_Tev jau viss ir ētiski,vai ne tā:))
alnis bij jābaro ar siermaizēm, skolniekam , tas liekas no Gobziņa kāšmāriem:)
ašukaini, nesalocīs.. es rāpjas kokos, briedis nē...
Martin, a ja nu briedis pašu saloka ragavās? :))
martins_Briedi ar ragiem,paņem nozāģē,tev tak prakse.:))
skrejejs, nekā personīga pret alni :) var locīt ragavās briedi, tam ragi neērtāki transportēšanai :D
martins_,ko tev alnis ir izdarijis.
Martin, ;labāk neatgādini man ne tik senos vidusskoolas laikus, kad vajadzēja esejas rakstīt..... man visas bija saistībā ar copi uzrakstītas :D:D:D
eseja "kā salocīt alni?" man nebūs pa spēkam, diemžēl :((
uz nakti ēst ir kaitīgi!vēl visādi košmariki rādīsies!
:)))
tā jau tās Brālīša ragaviņas to pasauli iekaro.. atnāks Gugu, izlasīs šito visu.. nevarēs saprast kā ragaviņās salocīt alni.. nopirks ragaviņas, nomušīs alni, sāks locīt.. bet ne jau par Gugu un alni šis stāsts - ragaviņas ta pārdotas...
urmaas,nu ko sāksim ēst:))
Brālīti- kur ? Kas uzskatāms ? Es i tups neko nesaprot:D
Juri es ar neesmu bijis, nav laika man, tad tas, tad tas jadara, tagad vel teoriju csn jaamaacas pastiprinaati.....:(
ledum jabut ok uz Lubāna......gluži ar busu jau vel laikam nevarēs pa ledu braukt, tas gan :D:D:D
mazās kamaniņas salocītam alnim,lielās pilnā augumā.ar laivu tikai tādos gadijumos,kad nevar ragus nozāģēt!!!
:DDD
eMka te tev ir uzskatāms mans mārketigs savam darbam :)))))))
priecājaties,ka ir vēl darbs.ja tā nebūtu,tad i motilim nesanāktu.kur nu vēl murmuļiem,vobleriem utt.
:)