martins_,nekā personīga,ashukainis,kā ar copi,labāk pastāsti.Kāds ledus ir Lubānā.
Arī gribu eseju par alni...salocītu alni :D
skrejej, tur jau tas joks, visi, kas 1-5 strādā, nervozi un izlādē emocijas flūdojot :D
ašukaini, tev mājasdarbs - uzrakstīt eseju "Kā salocīt alni" :)
ashukainis..Es vēl neesmu bijis uz ledus ja kas,un es nebraucu kad gribu,un cuk uzlien ja ir laiks tad toč esmu uz ūdens,vai ledus.
Martin, kā tas ir izdarāms, nav info i-netā atrodama par alņu kompaktu salocīšanu?
Skrejej, visi jau nevar kā Tu braukt uz copi, kad grib.....
ashukainis.. aizej pacopēt,rīt.:))
asakaini :P, no manas puses ar visu cieņu.. piekrītu!
alnis vispirms ir kompakti jāsaloka :)
Martin, mani personīgi priecē, ka cilvēks kaut ko dara, krucī, mucī, bet nesēž rokas klēpi salicis un brēc nelabā balsī KRĪĪĪIĪZEEEEE, kā to dara liela daļa LV.....
Brālīti, ko tur niekoties ar ragutiņām, aizbrauc ar mašīnu, maisus 15 piesāli ar malciņu un atved :D:D:D
par ragutiņām Tev piekrītu, lielākoties cilvēki malciņu ved ar tām pašām, no nabaga bērniņiem brutāli atņemtām ragaviņām :(((
paga paga, cik lielas ir tās ragutiņas ar kurām var mednieki, teiksim, alni izvest no meža? :D:D:D
Tad Brālītis sāks ražot specifiskus ratiņus lašu iztransportēšanai no grūti izbrienamām vietām.. nesēdēs tak strādīgs cilvēks bezdarbībā :)
brālīt, izej tirgū, apskaties:)
Sāc Viepli ziemā copēt -es tev uzdāvināšu ! :))
Viepli, varu pamest Tev baigo ideju, pie tam par baltu velti! :))))))))
ja gribi lai nav ziemas, aizbrauc pie Brālīša uz Siguldu ar biezu, biezu maku un izpērc visas ragutiņās un izejmateriālus no Brālīša, tad Tev būs cerība, ka ziema beigsies ātrāk vai vispār nebūs!
Ašukaini - man ir vēliena kategorija bez makšķerniekiem - tieši saimniecībai (malciņu,maisus,mežstrādnieki uc kam kaut kas jāvelk pa sniegu) Jo tirgū saimniecības kamanu vispār kā tādu nav.
Medniekiem man ir sevišķi pastiprinātas ragutiņas ar kurām zvēru var izvilkt ,maisus uz barotavām aizvilkt utt.
Kaut pirmsākumos uzmodelēju tikai copei :))
Par vēlu, Brālīti. Tu mani sarūgtināji...
pārvadāt apsalušus sīkzivju līķus skan nedaudz greznāk:)
Viss Viepli beigsies ar to ka saimniecības vajadzībām vai dāvanai tu viņas nopirksi :)))
domās par vecumdienām, kad uz saviem pleciem malku no šķūnīša nevarēs atnest :)
Brālīt tā jau būtu ņeuvažuha pret Tavu darbu, ja vestu malku, tajās ragutiņās :(((