Nu ko, sestdien jāatklāj sezona :))
ehhh
tikko nolocīju divas bundžiņas ar kūpinātām, ikrainām salakām eļļā :)))) nu ĀRPRĀTĪGI garšīgi likās :)))) Tagad biš jāpaciešās un ta jau varēs pats sevis ķertes šmorēt gaisā :)))
Brālīt, apbrīnoju mārketingu...šobrīd strādāju pie izpētes darba- kāda hrena pēc ! ?? :)), labi ir skaidrs, ja visu nevar panest, bet citādi... :DD
Kaut kas aizgāja citā valodā - gribēju teikt tu piekārsi pie sienas un neizmantosi viņas :))
Viepli tev nepārdošu ! Tu piekŗsipie sienas un priecāsies tik :)) Viņas vajag večiem kas ziemā copē!
Martin, nē. Es sagaidīšu vecumu un alcheimeru un tad.
:)))
Viepli, ņem droši no Brālīša ragutiņas. mauksim uz Gaižiņu no kalna lidināties ar ragutiņām:))))))
viepli, mož šogad tomēr sāksi kratīt? laiks tak iet, tu jau ar arvien vecāks paliec, cik ta var pa krastu pumpainajiem pakaļ skriet? :)
tev fāters ar biedriem sakraus tur šnapstu ar zakusku i dabūsi vilkt ragutiņas tur, kur viņi ies :P
Brālīti, es arī laikam nopirkšu no tevis ragutiņas. Ne tāpēc, ka vajag vai patīk - vienkārši laikam nopirkšu.
:)))
galvenais noķert vismaz vienu sportisko asari sestdien, lai ir ko ragutiņās ielikt un lepni vilkt krastā :D :D :D
Brālīti, Paļdies par ragutiņām. baigi foršās, tikko mājās nopētiju! :)))))
Kāds man nevar pateikt ,kā ar ļadu Talsu apkārtnē,konkrēti Laidzes ezerā?
urmas par lūžņiem nezinu,par dzelžiem gan zinu,
Ezers
kopš kura laika Vieplis metāllūžņus iepērk?
:DDD
emka ,rīt vieplim dzelžus vedu,tātad būs silts :):)
Tie laika paredzētāji tādu dikti mazu "gapi" šobrīd sola, bet vēl jau tikai mēneša sākums :)
Tas ezeram :)
eMKa, tu vismaz ar meiteni, bet bebram rīt tikšanās ar Oblomovu, ka tik nepajūk. Ne asakas visiem.