Kas notiek Dūņezerā varbūt ir jau kāds bijis...?
Nu jau nauda ir apgriezta-MK vairs nedrukās-nav jau par ko-taupības režīms!!!!!!!!!!
Nu camon ..... esmu bez vārdiem..
Gugu,nopērc pats un tad sapratīsi,ka nav nekāda di...na,es pats par šo tēmu esmu bez rezuļtatno diskutējis Salmo veikalā,neko darīt,tā viš i.
Labrīt un ne asakas..
klau es laikam nedaudz esmu atpalicis..
te viens vienā forumā ir uzrakstijis ļoti nopietnu tekstu..ja tagad pērc karti uz trim mēnešiem ,tad der tikai līdz jaunajam gadam..
man liekas ka tukša dir.... ??
nekas Liepājā būvēs koksa rūpnīcu un štrome būs tik pat kā pa freiju :)
P.S. tik nepadomājiet ka rakstu nopietni, to lieli vīri melnos uzvalkos mums solīja ::)
ļautiņi vairāk kruķīs skaitītājus.....Lielpilsētas jau tā,bet mazajās jau visiem pārsvarā ir laukā tie skaitītāji.Pa maksas pakalpojumiem nerunāsim!!!
Zaglers tak teica viss iet uz augšu un nav ko brēkt , vēl bišķi un būsim lejputrijā :))
Nu ja es pareizi atceros,tad TP atdeva varu JLaikam tad,kad šie redzēja,ka ir iestājies pilnīgs piz...ģezs,un zagt vairs tāpat nav,ko,līdz ar to nav jēgas būt pie varas.
A par elektrību-pofig-ļautiņi vairāk kruķīs skaitītājus:)
Nav jau šitie pie vainas///,bļin šie ir tie paši kuri bija pirms tam.Un viņu aprēķini stulbākie Ja uzceļ elektrībai 22% PVN,viņi jau nogremdē visu tautsaimniecību.To maizīti jau ar malku necep,ielas apgaismojumu ta vajag un tt.Tas jau ir viss vienkāršāk-piemest procentus-tas jau automātiski ienāks valsts kasē. Bet ka tā produkcija vairs nav spējīga konkurēt tirgū,tas nevienu neuztrauc.Jā,tagad leitis dos vēl lētāk pienu-un pirks no viņa,a eksports vispār kranti!
Buratino un Zvaniņu vairs nedzeršu, būs jāpārmetas uz trako āzi vai rubeni!
bums
Nav jau šitie pie vainas-ko viņiem citu darīt-piķi tak vajag atdot. A no kurienes ņemt? No mums,protams...Es uz to mierīgi skatos-ne viņi man,ne es viņiem...
Mēs uzliekam mīksto tam PVennam un akcīzei Man prieks ka tā dullaā valdīšana mūs dzen arvien vairāk ēnas pusē.Visi čomi jau savas ražotnes aizvākuši prom no šis muļķu zemes kurš ķīnā kurš leišmalē.Vēl bišķis un būs vien jāpapildina tā brakaņjēru saime.Vai arī berdankas jārok ārā :DD
Pacepumot jau var,tik ar mēru,zirgam piemēram spainis iraid mērs,kā copmaņiem,tas katra paša ziņā.Tā manta netrūkst,pēc Buma receptes nupat tapa un top.
Zacep - uldeens iesāka ar domu, ka līdzjutēji un karsējmeitenes fano krastā, kamēr meistari šiverē pa ūdeņiem!
Kiļka,te tak daudz runāts,ūdens un uguņūdens:nesavienojmi šķidrumi.
to kilka
Tas gan laikam sarežģītākasi posms pasākumā:))
Uldeens,man vārdus izrāvi no klaviatūras.To Kiļkam.
uz šuheri - šai gadījumā, kurš būs šoferis un skries pakaļ, kad pietrūks ;)
Kilka , uz šuheri nav nevienām jāstāv , tas ir pilnīgi oficiāls un legāls pasākums .