MK, Tev jau vajadzētu zināt, ka man tādu pusdomu nevar teikt, ja saka, tad līdz galam! :)
Gagarin, tas tā starp citu, rīt Tavam superslepenajam ezeram ir kirdik :D
Ja reiz eMKa tā saka,značit,tā arī ir!Neblefo,odnako!
;))
Aizvakar ledus bija, bet no Ventas bija sadzīts ūdens un krasti vaļā. Ja tiktu virsū tad kaut ko varētu darīt, bet galvenais jātiek pāri tai krasta joslai, kas, kā kurā vietā, bet kādi 3-10m plata . Varbūt pa šim dienām ir pierāvis.
Čau copmaņi!!! Kā ar ledu Nabītē??? Moš kāds ir bijis!
Rubenis gandrīz salto uztaisīja kamaniņās Altenbergā tikko.
nu, ko lai saka? esmu idiots :D ledus ~8cm, kādi 9 veči sēdēja, vienam bija 6as smukas raudas, jāpaskatās vai var kādu mormišku atrast, vai baltie vēl dzīvi un jāiet patirināt :))
man čomi zvana, lai taisos uz copi, a vēl n makšķrītes nopirktas, ne mormišku krājumi atjaunoti, ne motiļi nopirkti :D un snieg ar tā, ka priekšā pastieptas rokas pirkstus nemaz neredz :(
jautājums pieredzējušiem vīriem - ko lai dara?
:D:D:D:DDDD
Saldus sapņus!
Katram filmiņu pēc paša izvēles!
:)))
Es jau arī bieži par to šoferi piestrādā , Brālītim tad svētki .
kilka, šoferis esmu es un mani liek mierā, lai kaut kur ap Tartu neizsēdinātu... :0(
Kilka, paēdu nedaudz biezpienu, un atcerējos, ka ašuki jātīra...
Ehh, bez zivīm sāc vēl biezpienu riktīgi leksēt iekšā!
Kilka ir, tik mans vecais pauris neieseivoja nosaukumu:)))
Nu pēc šitā ļembasta Tev jāizstāsta visiem, ne tikai Brālītim "tiharja", labi?
gkl - vārdiņš ar tai verķu firmai ir?
Nu re ku labi- pianistu- šai reizē GKL- atstājam dzīvu!!!
Kam negadās...
peipusniek - tev šoferis sanāca "E", bet pastāstā tas ar dabūja pa ragiem... kadrs "D" tik nedabūja.;)
Ja par to GPS. Zinu, ka atvērsies veikals, kur tādi būs. Kad būs vaļā, ieskriešu palūrēt uz viņu, bet nekādā gadijumā iegādāt!! Vēl nav atvēries:)
Brālīt, Tu infu dabūsi pirmais.