atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

urmaas 24.11.10
Brālītis
eh.es jau domāju ka tev nav jāstāsta kādās mērvienībās mēra pīto.bet laikam jau kļūdijos!
:DDD
Bralitis 24.11.10
Kas tik te nenotiek kamēr cepu ragutiņas ! Džeki pie -10 C laidīs spiningot:) Vieplis saplēstas auklas tirgo:) Mirtins jau salaulājies ar Ga Ga :)) gagarins tik stiprs palicis ka 0,22 pīto plēš kā diegu ... Vai nav vakariņu laiks ?? Iekož kaut ko un prāts būs mierīgāks :))
Zivnieks 24.11.10
vieplis
tā ir tā, kā avtt izteicās "dračilka" :DD ar kuru copierēju, kad NG bij ciemā ieradies... :)))
Zivnieks 24.11.10
urmaas
nu skaidris, ka nāks biš tuvāk ta sazvons, moš toč abas dienas jāieskrien :)))
urmaas 24.11.10
p.s
un nebūšu nekāds gaļenieks.strādāšu ar DS vai mikrodžigu.viss atkarīgs no apstākļiem!
:)))
vieplis 24.11.10
Zivniek, kas tev tā par bumbiņu?
:DD
urmaas 24.11.10
Zivnieks
sezonas noslēgums,tikai un vienigi sestdien.jo svētdien šept!:(
Zivnieks 24.11.10
nu....bez cimdiem bumbiņu pavazāt būs grūti :DDD
sienaazis 24.11.10
lloti ceru ka iebrauksim, jo Igaunijā jau putina un kniebj. Katrā ziņā ja iebrauksim, tad sēdēsim vismaz - 5 C uz ūdens :)
Zivnieks 24.11.10
uuiii es tak domāju, ka urmaas par svētdienu runāja :))) urmaas a svētdien Tev šept???? a moš toč abas dienas jāstūrē iekšā ??? :)))
sienaazis 24.11.10
Ziviniek, es jau tik svētdien, ja jūs gāžat arī sestdien, tad var urmasu mest laivā, tik ka šie ar mlg2 tur kātiem vicojot nesakaujas :)))
urmaas 24.11.10
tā kā tavā nirokā tik vien tās vietas,kā man un bairītim.tad makšķeres līdzi nejemšu!
Zivnieks 24.11.10
urmaas
bet Tev jau tagad ir pieredze, ko NEVAJAG darīt, tā kā būs ok...
urmaas 24.11.10
OK:)))
TU tak zīn.manam xtrims dikti iet pie sirds.tik tas vandiņas tāds dikti dzesējošs!!!
Zivnieks 24.11.10
urmaas
zinu, ka sienaazis ir nobriedis braukt un mlg2 ar bij dikti nogribējies sarkanbaltsarkanajā iesēsties, bet Tu vari paķert savējo līdz, vai arī tu jau zini viena vieta uz brieža, nē bet nirokā ir brīva :DDDD
Zivnieks 24.11.10
urmaas
vēl jau ceru, ka no laivas, bet domāju, ka ne ezerā - tur tik uz velcīti ko nebūt smuku var izšeptēt, var gan meklēt ašukus, bet tie lai pagaida, kad ledus būs virsū :))) jāielaiž vēl pa "stūriem" pašeptēt.
urmaas 24.11.10
Zivnieks
sestdien uz ezeru,laivā,vai no ļadus?
vieplis 24.11.10
gagarin, tu puikam esi pieteicies par personīgo dibenlaižu, ka viņš pats nejaudā pastāstīt?
:DD
aigaigars 24.11.10
labi, netēlo stulbu!
un nekāda antireklāma nebija domāta, man po viņa bizness, bet nu, lai padomā, ko pārdod citiem!
urmaas 24.11.10
antireklāma nenostrādāja!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs