atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

farruhs 23.11.10
Offtopics...

Vakar pēc spēles Deivids Bekhems, dalot autogrāfus, kļūdas pēc parakstija līgumu ar "Liepājas Metalurgs".

Kā es rēcu... :)))
gugu 23.11.10
juris 81 visi portāli ziņu ir pilni ar info palasi..
juris81 23.11.10
gulbis 37 kur to uzzināji
urmaas 23.11.10
Kuzijs
ziemā ne tikai mazie asareļi copējami.bet katram jau savs!:)))
kuzijs 23.11.10
Liekas jāmet šogad copei miers...līdz aprilim. Tā kā mazos ašreļus pa ziemu nevelku...tad līdz līņu laikam.
gulbis37 23.11.10
Ziemelkoreja uzbrukusi Dienvidkorejai...vot tas jau ir kaut kas,ibio...ja tur ies valjaa pa iistam,tad buus dimbaa,ta jau nav nekaada Bosnija....
gugu 23.11.10
Labs rīts
juris81 22.11.10
ja točn nopikstās vēl -peles būs sagrauzušas programmu ?
aigaigars 22.11.10
kāds lūdzu var paskaidrot, kāpēc es pēdējo blogu vairs nevaru atvērt, pirms laiciņa varēju, tagad gribēju komentus palasīt, bet nekā, ne no vistas ne XP, ja tas ko izsaka ...
parādās tikai ""
????
Paldies! ;)
pickers 22.11.10
tur ir kontaktt., panjem un uzzvani , gan šamie zinās! tāpat jau nereklamētu, kaste skaista!
ginca 22.11.10
amberlat kastes būs e-boat.lv nākam nedēļ.
L.Cope 22.11.10
kaads varbuut ir redzeejis riigas bodees http://www.amberlat.lv/lv/makskernieku_kastes/ ?
juris81 22.11.10
pameginasu ar labo un properties -vajadzētu sanākt ,bet vai atpakaļ normālu dabūn vai jakopē otra un tad uz tās ņemties ?
aakkis 22.11.10
rediģēt attēlu,mainīt lielumu.Ja ir tā Office?Var savādāk.Šajā foruma lapā ir viena nepilnība,ja lieto tekstā dažas zīmes,tad pazūd tālākais rakstītais teksts-tā man iznāca- atkal piemirsās.
aakkis 22.11.10
Bildes saglabātas kādā no mapēm,atver mapi,uzklikšķini uz vajadzīgās bildes un atvērsies
Micrsoft Office Picture Mandger,
juris81 22.11.10
aakkis, ka ta kompi to var- es nemaku kur jalien lai mainitu ?
aakkis 22.11.10
Bez šaubām ka kompī!
juris81 22.11.10
bet pikselus varu tikai no jauna nofocejot samazinat ,savadak nesmu meginajis ,vai ta var savadak ,pasa kompi ?
aakkis 22.11.10
Ja pie bildēm liec,tad pikseļus samazini!
juris81 22.11.10
ja un kapec man nesanak bildes ielikt vai formats neatbilst ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs