atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

aigaigars 20.11.10
3 kilo zivis par punktu :))))) atvainojos laicīgi, es tagad nemācu, tikai iesaku! :))))
zaceps 20.11.10
Bums,es arī labprāt pazoļotu,kopš kolchoza laikiem neesmu saticis kārtīgus zoļmanus.
bums 20.11.10
To bārdaino es Pīterī ne reizes nemanīju.
bums 20.11.10
Varētu kādus pēccopes mačus uzrīkot :DDDD
ashukainis 20.11.10
Sienāzi, neuztraucies- līdz trešdienas mīnusiem zābīši būs jau pie Tevis :)))
kilka 20.11.10
bums, tad tāpēc Tu tagad neesi, kur Šķēle?!?
:DDD
bums 20.11.10
Mums Pēc Ļeņingradas tulpēm pusstundu gāja 50 rupčiki Tad gan pirkstiņi sāka trīcēt :DDD
sienaazis 20.11.10
ziviniekam un mlg2 jau kaajas buus nosalussas, kaameer tie kabelli izkasiisies, bet laikam tev taisniiba, deell akcijas preces.
Baltais62 20.11.10
Bums
Žēl ka Tu tik tāļu, varētu kād vakaru pazoļot:)
ashukainis 20.11.10
Sienāzi-es ir domāt, ka tā iebremzē, jo tā ir akcijas prece..... pašam tā bija -ja nemaldos 8vai 9. dienā atnāca.....
bums 20.11.10
RUBĻOS kad laba alga bija 160 rupčiki :DD
vieplis 20.11.10
Bums, tu esi dzīvnieks. Mēs reiz atļāvāmies pēdējās 3 partijas 20 RBĻ punktā.
:))
zaceps 20.11.10
Aigar,šoreiz ar drosmi te nav nekāda sakara,es jau Tev uzrakstīju kāpēc nevēlos te ņemties pa niekiem.Ja Tev dikti vajag,varu pateikt publiski,šoreiz manā skatījumā,brīdinājumu saņēmi nepelnīti.Tevi sodīja par to,par ko te daudzi būtu pelnījuši brīdinājumu.Vai tas ir pareizi,lai lemj sabiedrība.Un netaisos te ne ar vienu publiski diskutēt,ja kādam ir pretenzijas,rakstiet personīgi.
kilka 20.11.10
Pirms 61.gada? :DD
zivgarnis 20.11.10
Vecā naudā? :)
bums 20.11.10
Un zoli spēlēju neslikti :) Puķu laikos laidām pa 5 rbļ punktā.
kilka 20.11.10
viepli - tas nav nekāds tur "alkohols", tas ir Prinča Čarlza Edvarda Stjuarta (tas kurš no Skotijas) kopš 1785. gada brūvēts izsmalcināts ličierītis uz viskija bāzes, ar devīzi "the drink, that satisfies"! ;))
vieplis 20.11.10
gagarin, ja uzskati, ka ZG uz tevi no augšas skatās, tad jau tu rāpus pārvietojies.
:DD
bums 20.11.10
57
aigaigars 20.11.10
Bums, pirms raxtīju apdomājos, kā tas reāli izskatītos, nu diezvai kungiem tas patiktu, bet nu pēdējā laikā neatceros, kad es pie "godīgas spēles" būtu kādam ko aizrādījis! vinreiz, kāds man pirmais, ko pasaka, citrez neievēro "spēles" noteikumus, bet, kas no "tiesneša" dabū pa krāgu? :))))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs