Laba slimība -skleroze,katru dienu jaunumi!:D
Kilka
Jāatzīstās,ka es ar tikko daugavā pāris reizes izprovēju,tiešām patika tas DS,nākamgad vajadzēs pievērsties nopietnāk.
Man liekas,ka nākošā gummi būs tikai maijā,tagad Tu varētu man piedāvāt neasu urbi...:D
Kilka
par miljonāru man nespīd!
a pārējais .........
:)))
Galvenais atcerēties ,''ka mājās gaida nikna sieva ar 2 bērniem :D'' Un laicīgi tirgū kādu fīšu nopirkt :D
mmxx
darbs muļķus mīl!!!
nekas.gan jau kādtreiz copē,par ito,atriepšos.iesmērēšu kādu neejošu gummi,vai kādu stipri senu pavadiņu.vot tā lūk!
urmaas - izziņas apvāršņi ir neaptverami ;)
katra diena nes ko jaunu!
Tu nezini, par ko pēķšņi kļūsi pēc pāris dienām!
Tere,Kilka.Man tomēr māc bažas par mūsu biedra dvēselisko stāvokli!Kaut nu nebūtu pārstrādājies!;DD
Vieplis
kas tad nu?MM jau neapmierina???
:DDD
Aigar respekt Tu šoreiz biji uzdevumu augstumos:)
Viepli - pasūtīju dažādas gumijas, arī "tās", šādi tādi kāti te ar sāk iezīmēties.
P.S. Jā - paziņoju visiem skaļi : VIEPLIS IR KĻUVIS PAR DeSe ISTU!!!
Urmās
Vairāk neņem iekšā,citādi vēl rīt neaizbrauksi:))
Īsa bija Jāņu nakts,pamodos 27-tajā?;DD
tere - mmxx - ikauņiem viss baigi lēnām notiek, reizēm sanāk, ka kāda diena pielec klāt ;)
Tere mmxx:))).ne vienmēr ir tā kā gribētos!!!
Tere,Urmaas!Parasti svētkos kāda diena"pazūd",nevis pieaug klāt!;DD
kalendrārs nav domāts makšķerniekiem - nākamnedēļ 27. jūnijā ir doma braukt uz Peipusu ķert līņus, mājās brauksim pēc 2 dienām, tas ir 9. jūlijā :)))))
Baltais62, Tev kā pieredzējušam vīram saku pirmo un pēdējo reizi - kalendārs ir tas, kur ir datumi, ja manējais ir pareizs, urmaas kko jauc! :)
Aigar,tev kā jaunietim,saku pirmo un arī pēdējo reizi kalendārs nau domāts makšķerniekiem!