derex, abas ūdas ir trauslas. Normāls fišiņš abas divas mierīgi ievelk āliņģi, apakšējo visu, augšējai, salaužot ripu, spoli. Apakšējā kompaktāka, augšējā labāka salā, mazāk salst ciet āliņģis. Lietojot apakšējo ūdu, kad nav sniega uz ledus, āliņģis jāpieber ar ledus drumslām, kas nav labi. Augšējo dziļā sniegā labāk redzēt. Abas ir jāpiestrādā.
Gints
alus nav alkohols!!!
reiz parunājos ar bufetes īpašnieci.kura bērnu disenītēs mēdza pietirgoties un tirgoja ne tikai sulas,čipsus,augļus utt,bet ari aliņu.šī man parādija skolu disenītēs,atļauto produktu&dzērienu sarakstu.tur bij ari alus.kad uzdevu jautājumu par alkohola tirdzniecību-šamā vēl piebilda,ka alus NAV alkohols!!!tas ir pamatojoties uz to sarakstu!!!
:)))
Urmaas , man tā nav otrā maize , jā nemaldos , tad pēdējo reizi alu esmu lietojis pa Jāniem , šodien vītinātai līdakai par godu nopirku 1 l . brengulīša , bija super , bet tuvākā laikā būs jāpērk vēl , līdaka palika pāri apmērām četras piektdaļas .
Kilkinātor
Va ta tu domā, ka mūspusē kadiķu zariņi nenāk komplektā ar rūpīgi audzētām rūgteni_zilganām ogām, ko a? A par avtveidīgo un tā izstrādājumiem - nu nezin gan.
Kilka , urbšu nekā tur sarežģīta nav , man dāņu draugi uzdāvināja rokas urbjmašīnu , es tagad par to vien sapņoju ko varētu saurbt , un Tev tādas saurbtas ūdas nebūs . Vo tā !