Leopolds
liešanai,formām,der gan ģipsis,gan māls gan.....
galvenais ir process.pļentakam galā izurb caumuru un spraud iekšā lielp karabīni.nebūs lieki jādomā-kā iekausēt virpulīti.un vai to vajag.karabīnītes ar virpulīšiem veikalos ir iegādājamas visdažāsdāko izmēru.
tie kuri zin Muno meistardarbus,pat tiem izmantoju lielās karabīnes.un nav ne vainas.
:)
Raivi, tu tak neēd tikai vienreiz dienā.... Uz tavu jautājumu nevar viennozīmīgi atbildēt.
Ir vienkārši jāmakšķerē udenstilpnē un jāpēta, kā zivs tur uzvedas, jo katrā vietā tai savs ritms, citur labāk no rīta, citur vakarā, drošvien visšvakāk pa dienas vidu.
-- Pa brīvdienām uz vienu ezeriņu velcēt !! un kā jau katram, vajag savu mānekli (vietējie pačukstēja...).Braukšu kaut ko līdzīgu iegādāties !! :) !!
Labriit veeleetos uzzinaat kad vis labaak njem liidakas no riita, pa dienu vai vakaraa!
epox kadi plani copei ??:)
Leopold-freeze nav bet vai paziistams virpotaajs arii nav?
Nu, jā, ir ko nest :)
Man bija hanteles uztaisītas no tām dziļajām siļķu bundžām - 26 ke-ge katra svēra, vai.
Tikai ilgi pēc tam domāju, cik tie nesēji bijuši :))
Kilka- to stāstu par kabeļiem arī zinu, šķūnī bija vesels spainis ar izkausētu svinu,domāju ka būs svins līdz pensijai :) bet ko taupa taupītājs no nosper laupītājs :)
Roli - par to, kā, piemēram, mēs kausējām ugunskurā kabeļu svinu un tad no tā dedzinājām piķi ārā (jo aukstsprieguma kabeļiem tas svina čehols bija piķots) vispār ir stāsts vairāku sēriju garumā :DDD
Man vajag pa smuko, Viepli!Lai es pēc tam tev par bargu naudu varētu pārdot supersvinus:)
BTW S nastupajušim!!!!!!
Kilka- tad jau esi dzimis metalurgs :) Pats vairāk par svina liešanu primitīvā izpausmē neesmu aizgājis :)
Leopold, tak izlej karotē.
:))
Roli - tādas "alvas zaldātiņu" armijas cepām, ka tik turies. Ar eļļas krāsām krāsojām. Vēlāk arī pļentakus čikai un copei, protams :)))
Leopold atrod te multiplikatoru -uzraksti vēstuli viņš pateiks kas pa ģipsi .
30 gadus atpakaļ kāds bija, tāds bija, še rublis, nezinu ;))
Eh ku sarežgīti, vienreiz rādīja kā viens Liepājnieks cirkulāķus uz butēm arī pats taisīja :)