atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Leopolds 16.11.10
Paldies! a kas tas par ģipsi? Medicīniskais vai kaut kāds celtniecības?
kilka 16.11.10
Leopold - vajadzīgo sagatavi taisījām no plastilīna, tad uz 1/2 stundu saldētavā, samaisa ģipša putru, sagatavo formu, kur ieliet, ieliek tajā sastīvināto plastilīna sagatavi, un uz priekšu. Biezas sienas nevar taisīt, joģipsis uzkarst, kausē plastilīnu. Labāks bija tāds vārāmais plastilīns, vai kā viņu tur sauca, izveidojot formu, to vārīja un tad tas neatgriezeniski sacietēja. Lai veicās meklējumos. Bet nu veikalos jau mīīlzīgā izvēlē dažādi svini.
Leopolds 16.11.10
Varu nopirkt,bet gribās procesu:)
Bralitis 16.11.10
Būs ģipsī jāiespiež mana suņa člens - būs laba forma kā balistiskai raķetei . Un tad mierīgi no šejienes Vieplim pa pieri - tas par to kafiju un čeku :)))
Tie ar tiem ragiem vislabāk tajos akmeņos ieķerās :)
Leopolds 16.11.10
Nu nesaki viss! Ir vēdzeļu vieta Aiviekstē kur var daudz noraut un arī jūrā virs Laikām ir " labas" akmeņainas vietas
var jau vispār neko neliet, kādu palielāku uzgriezni dabūt un copē bez bēdām :))
Leopolds 16.11.10
Nu frēzes nav,bet kaut ko izzāģēt un sametināt varu,tikai piemērotu sagatavi neatrodu. Būs laikam ar ģipsi jāpamēģina. Tur liekas vairāk iespējas izveidot formu
kilka 16.11.10
Nu, bet looģiski, variantus jau varam puisim piedāvāt :)
vieplis 16.11.10
Vispār Rolis taisnību glagoļī. Cik tad pa sezonu tos svinus norauj jūrjā?
:)
Kilka- cik ta man vajag, smilktīs pārīti izleju un kādam laikam pietiek :)
usis 16.11.10
kapēc tagad vairs nevar liet smiltīs, ja baii vajag? sīki bijām , tādus visādus jokus taisijām.
kilka 16.11.10
Roli - tas pa muno modei, pa nopietnam ;)
vieplis 16.11.10
Bračka, Muno gāž iekšā frēzētās alumīnija formās. Tā kā tu ar savu ģipsi atpūties.
:)))
normiff 16.11.10
man saluuza slotaskāts tikko pret ko :dddddddddd
Man kādreiz tēvs tērauda veidni uztaisīja , tur visam mūžam varēja liet :))
normiff 16.11.10
kilks tu vāries savā sullaa vai sulla
kilka 16.11.10
Nav jauna jāmīca, zāģē uz pusēm un lejot aptin ar drāti. Izmanto cik gribi.
vieplis 16.11.10
kaat, karājies savā ķekarā un nežvanksti.
Bralitis 16.11.10
Kilka izrādās tev ar humors strādā :) Lej aukstu ja no kasta bail:)))))))))! Par tām smiltīm- bērnībā mēģināju -der tikai vienam izstrādājumam . ģipsis labāks,uztaisi vienu formiņu un štampelē. Kādu tur ģipsi vajag multiplikators labi zin.Tur katrs neder.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs