Bjūs jau labi, nav ko te thankot ;)
Nieka kasti vodkas toreiz nespējāt vinnēt, kur nu vēl kadiķu vafeli :DDD
Ak jā,kilka,garda gan maita,tas gan!Mana (viena no)vājība!
Tenks,kilkam!
;))
avtt - beidzot nobriedi? ;)
Man gan pie "friday feeling" tikai "fiš-n-čips" ar piucīti ;))
Bet fišōns toties mencenieks!
Mmm,veči,man tagadiņās šmorējas šucīgais!Pluss fonā džinveidīgais...kā man patīk šis dzīves veic!
;))
sveiciens! man te tada jautajiens! ko jus domajat par Jakson firmas peldoso ziemas kombinzonu? paldies,ja kads padalisies domas!
O jopcīt te lasot Jūsu gara darbus pavisam piemirsu ka Zacepa kunga pēdējais spraudiens vainagojās ar 7 -septīto mantinieku pareizāk mantinieci.Grūti jau tam mammucim gāja ,bet šodien skuķēns atskrēja.Sumināsim ČPOKS

Kas tā par slieku par ko jūs te runājat ?:DDDKo tad viņa- kilka- tev izdarīja ? vēl -vieplim- arī nepatika pret tārpiem ,bet tu esi copmanis vai ne ?Tev bail no sliekām? Es zinu ir tādi cilvēki !
Guntarskl , tauta prasa publiskot recepti .
Ar visiem papildjautājumiem lūdzu griezties pie kautrīgā GKL- viņam pieder autortiesības! :)))
Nezinu gan, vai viņš atklāsies, jo, re kā samulsa-tikai divus vārdus atbildei izspieda! :DDD
Jā sagittario - nav smuki tā pusvārdiem te lielīties ;)
Vari padalīties ar līdaku recepti ? citadi man tik kotletēs viss aiziet, nu ja vēl kaltiņam....
Tere, Guntarskl!
Paldies par garšīgo recepti! Pirkstiņi palika neskarti, jo lietojām dakšiņas-kā nekā neēdām vienatnē, kad visas vaļības atļautas!!! :)))
Visi degustētāji atzina zaļsvārces par gardām esam!!! Tiešām žēl, ka nemācījies par pavāru- cilvēcei tas ir liels zaudējums!!!
kilka, es nesapratu tevi ! Kas tie par apvainojumiem ? Kas par sliekām :DDDDDDD
Kilka, visticamāk, ka tas pašapaugļotais.
:)))
normiff - tu labāk pastāsti, kurš norautais 803.sliekas gals tu esi? ;)
Viepli, nu neticu es, ka tas nebija viņš
1. saraxtījāmies par vēdzlēm, tu kko forumā(laikam) man ne tā pateici, es vnk pasūdzējos, ka tu man riebies, un viņš sāka stāstīt kāds tu esi dzīvē
2. pats biji manā profilā lasīji viņa vēstules!!!
es to nevaru, jo mīlas vēstules ir tavā profilā.
:))
man to nevajag, viņš prata smuki melot un pēctam tev ielīst tur, kur saule neiespīd, tad lai pats arī noskaidro visu! tik vispirms lai beidz pie katras izdevības man braukt virsū, es tur vainīgs, ka viņš tevi nolika? nē!