atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

sienaazis 12.11.10
bums man vienu 0,5 profilaksei.
bums 12.11.10
Čagas Farmakoloģiskās īpašības
Palielina organisma aizsargreakcijas, aktivizē vielu maiņu smadzeņu audos, iedarbojas kā pretiekaisuma līdzeklis lietojot iekšķīgi un ārīgi, aizkavē audzēju augšanu. Sēnes novārījums pazemina arteriālo un venozo asinsspiedienu, samazina pulsu, pazemina cukura līmeni asinīs.
gintsgg 12.11.10
Čaga ir ļoti laba manta , zinu .
gintsgg 12.11.10
nomiff , vēdzeles viss labāk ķerās uz marinētu gurķi , vai svaigām zemenēm .
bums 12.11.10
http://news.frut.lv/lv/health/75447

Ir ievākusies Bērza piepe -čaga.Tiem kuriem ir problēmas ar kuņģi Parasti šo augu lieto profilaksei pret visdažādākā tipa audzējiem - fibromām, miomām, cistām, polipiem, vēzi; dažādas lokalizācijas ļaundabīgu audzēju ārstēšā.Apraksts ir pēc augšminētās adreses.
ņemot vērā ,ka ir uziets vairāk nekā pašam vajadzigs varu padalīties ar čagas uzlējumu uz šņabja.Cena 0.5 l pudele 5 ls.Ja nedrīkst lietot alkoholu varu sagatavot čagu tējas uzlējumam.Ja ir vajadzība rakstiet uz privāto pastu.
Atceros ka viens Liepājā pēc orkāna sēdēja kanālā uz ļurbu, tad bija tikai kadi 27m/s , divas pat vēdzeles bija dabūjis ...
normiff 12.11.10
Vinš prasīja uz ko ķerās ,vai tad kāds pateica ? Uz ko tad Viņš ......
Pse :)) baigais vējš :)))
Ja mani kāds dēļ ļurbas grasītos vest uz Liepāju(jo tikai tur sola 22m/s) es arī slēptos.
Vispār žīdi neēd zivis kuram nav zvīņu :DDD Protams, ka nekā personīga :))
gintsgg 12.11.10
Viņš no ļurbu copes baidās ka žīds no krusta .
he, he jāsāk domāt dziļāk laikam, kad vēl teici ka šo vienalga kad var saukt uz ļurbu :DDD
gintsgg 12.11.10
Vispār vai ievērojāt , kad es sāku Viepli aicināt uz vēdzelēm , Vieplis vispār pazuda .
gintsgg 12.11.10
Nu viss skaidrs ar Tevi , nav vērts , nav vērts .
Rīt nav vērts, man iznāks rīt pie komja laikam pasēdēt un dakterēt savu muguru, tā ka nebrauciet, lai man neuzdzen asini :))
normiff 12.11.10
Kapēc rīt ne ? Man ziņoja no ........ tieši rīt vēdzeles taisās rīt !!:D Ir vērts rīt ...
gintsgg 12.11.10
Roli , Tu nesaproti , Viepli aizvest uz vēdzeļu copi , vienmēr ir vērts , kaut vai pusdienlaikā .
Bet RĪT gan nē :))
gintsgg 12.11.10
Roli , Viepli aizvest uz vēdzeļu copi kaut vai pa Jaņiem ir vērts .
Nu rīt galīgi nav vērts :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs