atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gintsgg 14.11.10
Mirtin , pilnībā Tev piekrītu ka forumu nevajadzētu pieķēzīt , bet savu aicinājumu Tu noformulēji kaut kā dīvaini , es pat teiktu aizskaroši es negribu zem tā parakstīties .
mirtins 14.11.10
roluks7 - Ja cilvēks saprot, ka nespēj noturēties un nepieķēzīt forumu, viņš nepievienojas:D Nepaies ilgs laiks un būs redzams, kurš ir kurs:DDDD Piemēram gintsgg es nekad par pajoli nesaukšu, lai gan ar saviem komentāriem viņš apliecina, ka atstāj sev vaļā mazās šaurās sētas durvis uz iespēju "izmest vilnu" forumā. Es gan to vairs nedarīšu :D
Būtu izņēmis to apgalvojumu par pajoļiem , tad būtu OK., citādi pēc kāda laika visi viens otru par pajoli sauktu :))
mirtins 14.11.10
O jā... Cilvēki forši uztver aicinājumu ievērot elementāru kārtību "copeslietas.lv" forumā. Nu ko... atliek tikai turpināt gausties, ka admini neslauka pakaļu:DDD

Jūs kā gribat, bet es pa mājām :D Rīt uz copi!

P.S. Un pat ja admins izdzēsīs vienīgo tēmu, ko es esmu šajā forumā atvēris, es tik un tā ievērošu savu apņemšanos un turpmāk neiesaistīšos tēmu pieķēzīšanā. Turklāt joprojām aicinu citus rīkoties līdzīgi - ar publiskiem, vai bez publiskiem solījumiem:DDD
kaats 14.11.10
kaatu tikai par prezidentu
vairis 14.11.10
Neatceros,ka būtu pasludinātas CL karaļa vēlēšanas.Bet daži šeit izvēršas ne pajokam,varbūt arī CL jau ir mainījis idejiskos īpašniekus?:)
mirtins 14.11.10
vieplis - es tevi mīļo draudziņ aicinu pievienoties:D Jā, bet klejotājam kaut kā muļķīgi sanāca... tur nu es tev piekrītu :DDD Gan jau neizlasīja rūpīgi :D
mirtins 14.11.10
kilka - iedomājies, kas notiks, ja kāds tiešām reāli sāks zvetēties ar gaisaspēkiem :DDDDDDD Driskas pa gaisu :D Ceru, ka kādam pietiks veselā saprāta apstāties :D
vieplis 14.11.10
Klejotāj, tu zini, par ko tevi Mirtins uzskata?
mirtins 14.11.10
kilka - nē. Kāreiz šī ir sadaļa, kur var runāt par visu ko :DDD Bet godavārds - es tiešām ļoti centīšos pieturēt savu verbālo diareju :DDD Jāatzīst, pēdējā laikā forums mūsu pašu dēļ ir reāli nebaudāms:D
kilka 14.11.10
Mirtin!!
tad šitā sadaļa jāslēdz ;))
urmaas 14.11.10
Zaceps
nesatraucies,NESABIRŠU!!!
:DDD
kilka 14.11.10
Labvakar.
urmaas 14.11.10
Kilka
LABDIEN!

:)))
urmaas 14.11.10
jaunajā sadaļā,laikam tik gurķi salasijušies.vēderus dzesē,a tolka nekāda.spēj tik vien kā purkšķi nolaist!!!
urmaas 14.11.10
avtt darbs ...... mīl!!!
:DDD
avtt 14.11.10
;))
H,veči,īstenībā jau vakar tika aizvakardienas caurums lāpīts!A šodien viss bumbās,normāli strādājas!
Bralitis 14.11.10
avtt tā varētu tev būt šodien.;) Vakar tu ilgi te biji - man ta skaidrs - es pēc copes te biju:))
urmaas 14.11.10
avtt
zināmi vīri mācēja stāstīt-ielāpam ir jābūt lielākam par caumuru!!!CHPOKSH...
gintsgg 14.11.10
PS .Un lai zinātu kā būs jāģerbjās .

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs