Vēl lūdzu versijas par gaidāmo ziemu!
:DDD
Viepli ...riktīgi norēcos :))))))))
Viņam ir savs funktieris ...bet instinkti mums vienādi. Mežā čurājot es vienīgi kāju neceļu :)Man tikai iespēju vairāk , man nevajag spilvenu :)))
Viepli, šodien biku pa salu pastaigājos ,tauta jau ganijās, tevi neredzēju, vēl nav vērts vicināties?
Brālīti pirmā reize pienāk viennmēr. Gan Lerijs nošpokās tavu pifu, gan tu pa lapām vārtīsies.
:)))
brālīt, kur nekur tiku dzirdējs, lasijs, ka suņi tādi vērīgi esot un mēdzot savu ierobežoto iespēju robežās atdarināt saimniekus, bet droši vien , ko nebūt esu sajaucis:)))
Kad viņam tas beidzot izdosies - tad iestāsies ledus laikmets.:)) Manējais tā vienkārši neļaujas :) Un ja tas notiktu -- es aiz kauna ieraktos lapās :))
Zinu ka manējais ir normāls džeks -vēl pie meitenēm nav bijis bet ar spilvenu treniņš sanāk tīri labs :))
nu šitā prognoze ticama, arī mani suņi nedupsējas,gan citu iemeslu dēļ, un ziemas vienmēr bijušas labas:))
Brālīti, ja Lerijs regulāri grib izdupsēt Larosu, bet nekas nesanāk, būs laba ziema?
:DDD
Par cik mūsu suņi(ar Multiplikatora Leriju) ir labi draugi - tā kā saimnieki regulāri brauc copēt,arī suņi mēdz pa Gaujas krastu paskraidīt. Par cik Lerijs(Multiplikatora milzu kaukāzietis) regulāri grib izdupsēt Larosu(manu Labradoru) - bet nekas nesanāk ....jo manējais vienkārši aizpeld,bet kaukāzieši nebrien dziļāk par potītēm - ziema būs laba. Ne pārāk auksta,ar vidēju ledus kārtu,un vidēju sniega segu.
Vienalga-galvenais ka varēs rieties :)
multiplikātor , nepareizi , ĀBOLSUŅI .
Jaunu tēmu vajag-COPESSUŅI.
Viepli- kino logā vai tomēr gribējipar suņiem runāt? :)))
Brusi , gribi uzdāvināšu kādu kranci ?
Bumbierus arī nesmādē, un zemenes ēd tikai tās, kas jau salasītas groziņā un,protams, tās lielākās. :)
BET mans suns no krūma ērkšķogas ēd,no mazām dienām radināta pie tā ka bļoda patstavīgi pilna,kuce nepārēdās,bet gremošanas uzlabošanai ziemā kartupeļu mizas uzēd.Neēd tikai sīpolus,ķiplokus,papriku un nelieto alkoholu.