atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

epox59 10.11.10
Jā,jā mans sunītis ar reizēm uzgrauž kādu ābolu !! :):) .Vispār ābolu sēklās ir jods ,laikam jau viņiem vajag !!
kvoks 10.11.10
manējais vasarā pat gurķus un tomātus kniedē iekša,par āboliem nerunāsim:))
gintsgg 10.11.10
Suns , ābolu ?
kaarlizz 10.11.10
Mans suns savu ābolu grauž tikai tad, ja kāds tajā pat telpā arī ēd. Socializējās, laikam.
:))
gintsgg 10.11.10
Mazkalns , manējiem pofig kas nāk , viņi zin , ka savu porciju tāpat dabūs .
airi2 10.11.10
kāds saimnieks, tāds suns....
mazkalns 10.11.10
gintsgg,te jau var redzēt kāds sunim saimnieks,man suns pie bļodas iet kad svešs vai rads ienāk,kas zin ka neapēd.
airi2 10.11.10
Gismeteo līdz Jaunam gadam ar neko pratīgu nesola, ja nu pēc tam kāds sals iekniebs vaigos....
gintsgg 10.11.10
Man ir 2 suņi , un tie arī neko īpaši nerij .
Un mūsu sinoptiķi salasās šadus visādus murgus un pēc tiem veido savas prognozes...
Cenzors 10.11.10
Tad jau nekādi lielie ledi nebūs, tikai sniegs, tas tā-salīdzinot ar sauszemes dzīvniekiem un attiecinot zivju apetīti uz gaidāmo ziemu. ;)
Brālitim 13.51
Bet mans suns, kurš kā zini varētu aprīt
Tavu i labrodoru i kaķi piedevām, tusē miglā un lūr uz pilnu bļodu.
mirtins 10.11.10
Cenzors - zivīm žoru nevajag - viņām +4 zem ledus konstanti. Ja ledus izsalst līdz grīdai, tad labāk slaidāka, ilgāk izvilks :D
Boroda 10.11.10
Zivis tagad kārtīgi uzēd un audzē taukus, viņām naf laika ķerties un spēlēties ar makšķerniekiem:)))))
Cenzors 10.11.10
es vados pēc tā ko raksta atskaitēs un nekādas megacopes nekur nav minētas, :)
Boroda 10.11.10
Kāpēc domā, ka zivēm nav žors? Vai tāpēc, ka negaršo tevis piedāvātā kalorijām nabadzīgā pārtika?:))))
Cenzors 10.11.10
Ja visiem ļoti liela ēstgriba un tas nozīmē bargu ziemu, tad kāpēc zivīm nav ''žors''?
Rieksts1983 10.11.10
Vai kāds kopš pagājušās trešdienas (03.nov.) nav bijis uz copi Puzes ezerā, lai padalītos ar iespaidiem? Biju minētajā datumā - no plkst. 9-iem līdz 15-iem absolūti nekā - ne uz gumiju, ne vobleri, ne džigu. Velcējām un mētājām spiņus, bet nekā, tad nu domāju doties šonedēļ atkal. Esmu iesācējs, tāpč kāds spečuks varbūt var padalīties ar pieredzi šajā ezerā. Paldies.
ashukainis 10.11.10
sniegu noteikti daudz nevajag, jo atkal sanāks variants kā pēdējos gados-drusku uzsalst-sniegs piesnieg daudz un pat pie -30 ledus biezaks nepaliek..... bet, kad sak kust nost, tad vienā momentā ledus nav:(
gugu 10.11.10
Dzīvosim ,redzēsim..bet ceru ka nebūs -30 un sniegs līdz dirsai..

ideali ne vairāk pa -10 ,un sniegs lidz potitei :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs