mww2005 baigi smiekligi ne naidigs tev joks sanaaca..kaukas recigs ka vnk zeel ezera.
SirmiS - drīksti. Tikai bez "blin,nafig,nafig". Citādi nosprāgs.
Slieka, tu ar spiningu makšķerē?
Netalu no manas majas, ielas mala, zem ziimes "stavet aizliegts", staav pamesta Opel Ascona - 1.6i. Es vinju sad tad nomazgaju, riepas uzpumpeeju, suunas no skjirbaam izkasu laukaa, ka arii nafig sapleshu uzlimetos soda talonus.
Es drikstu vinjaa iekapt iekshaa un parukt, ja vinja pati vairs neruc?
sirmis uzdeva jautājumu vēlreiz atkārtoju !
nu kur ir eksperti ludzu jums nopietns ,loti aktuāls jautājums neredzu atbildes kamdēļ ? viepli vienumēr uz visu vari ,tad nevari ? ka ta ;}
es gribeju paprasit vai taa drikst dariit vai nedrikst..netaalu no manas maajas ir neliels ezerins par kuru neviens neruupejas un praktiski ir pamests blin aizaugsanai vienigi es vel tur kauko nemos un savaacu tuksas alus pudeles un nafig tinas izvaacu araa un nafig sadedzinu nepatik taadas lietas.es drikstu vinaa pats ielaist asarisus jo vini tur ir pazudusi..
belijs23...
...tas nebija soms ,bet ikkaunis...
...gribi pataustīt ,apskatīt to mantu ,brauc uz Piedrujas 5a...
Mirtin tu laid copēt vai fotografēt :)))
kola ka to saprast ? ar ko ?
Ka tik Gagarinam nav piegriezts skābeklis.
adrenalini uzdavini man shimano spoli ?tu esi biezs es zinu
adrenelini uzdavini vinam vobll nekas naw labaks par to
Kā nekā tuvojās ziemas svētki un gagarinam dāvanu gribēju sagādāt zem eglītes, lai pa svētkiem išauj pulveri:D
hi hi hu labak butu koka veceni no oša
Bweeeeee! Ja arī varētu, nepasūtītu!
:DD
Viepli man čomama vajag dāvanu, Tu pa kabeļiem nevari pasūtīt piepūšamo bābieti?:)
sveiki meistari ! vai tad alberta dikos nekas nekeras ?