atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

bums 30.10.10
Kvantums nav liels It sevišķi ja viss kolektīvs noliek vienu briedi -nav ko dalīt Sataisa konservus un visiem pietiek No viena sanāk 250 gb pirmklasīgas tušonkas Ja dod savu taru tad izmaksas ir savādākas.-jārēķina -jāštuko.Lai iznāk lētāk.
bums 30.10.10
Barteris -manas bundžas viņu gaļa :)
asais0729 30.10.10
Atbildiet uz jautājumu -čakārņi.
Copinieks 30.10.10
Bums, ja nav noslēpums kam tev viņas? Un ko tu darīsi ar tādu nenormālu kvantumu (1000) konservu bundžām? :O
bums 30.10.10
Kolēģi ir vajadzība iegādāties 300 gr konservu kārbas Lielie ražotāji tirgo tikai vairumā es nopirktu 500 -1000 gb Vai arī infu kur var iegādāties Netā neatradu, lai kāds tirgotu mazumtirdzniecībā.
lacuks007 30.10.10
klau kā bija Babītes ezerā ar savu laivu var? neesmu nekad bijis! dilemma kur rīt maikt Babīte vai Alberta dīķi?
Ventiņi jau vispār runā, ne tā kā visā kursā :)) skurinājās vai rubinājās vai skribinājās man po.. !
asais0729 30.10.10
Smukais anekdote kanālā oxota i ribalka.čukčam no gaisa nokrīt apelsīnu kaste.šis ēd un šmakstinās,iet garām otrs.Prasa-nu što-vkusna?Očeņ vkusna.Kak vkusna-kak kita?Nē vkusņeje.Kak oļeņa?Vkusņeje.Nu kak -kak medveģa?Vkusņeje.Nu kak vkusno? Kak ženšinu jebat. Būtu Rimčikā tādi apelsīni.
jurchix 30.10.10
SKURINAJAS.....tas i ventiņ teiciens!!! Visā kurzemē to nelieto!!! :):):)
asais0729 30.10.10
KLAU VīRI.Man tie pirksti raupi kā šķerbatiham un stīvi kā ļeņinam-motilis brīžiem līdz āķim nema nenonāk.Kā ir,ja uzpūš uz balto kādu motiļa smaku-aromix-vai ko?Ir labāks cops vai nē?
skurinajas- neesmu tādu vārdu dzirdējis...
Bralitis 30.10.10
Kurzemnieki tikai mīļo nakteņus :))) Tad viņi laimīgi smaida:) Es labāk spalvaino samīļošu :))Atved viņam kādu pi...īgu angļu kuci - citādi tik spilvens vien , spilvens vien ......:))
kilka 30.10.10
Brālīti
spalvainajam bjūs jāpaciešās...
Un nakteņus samīļo! Labs naktenis=priecīgs naktenis - teicamas copes ķīla!
Bralitis 30.10.10
Kilka kad būsi tēvzemē? Spalvainais tevi gaida.:))
Avt atkal te zīmējas ar kurzemju naktiņiem spainē:)) Mums te vidzemē viņi guļ mierīgi spainĪ un drūmiem mūļiem spirinās(nevis kā kurzemnieki saka-skurinajas) kad jāiet uz copi.
kilka 30.10.10
Longdrinku sarijies naktiņš pats fišai iedo pa muti un uzkabina uz āķa :DD
avtt 30.10.10
Tirsēji,blin!
;)))
vieplis 30.10.10
Kilka, redzi, viņš čaipiņiem longdrinku. Tu nesmaidītu?
:DD
kilka 30.10.10
Es gan gribētu redzēt smaidošu naktiņu :D
Un kurš gals nez šamējam smaida? :))
avtt 30.10.10
kilka,naktiņi smaidot dzīvojās 2-3 mēnešus.Ielieku paliela spainē ar vāku.Spainels pilns ar zemi,bikiņ iejauc pāris saujas saplūkta zālāja un klētī-pagrabā iekš'!
Un dieva dēļ,nepereties te ar sūnām!Sūnās tiem par sausu,sūnās tie sapinās un beigu beigās ņem pakarās nost!;)Pašiem arī grūti tos izpiņķerēt no sūnām!
p.s.hm,mošk toč vienu džinlondrink?
;))
Nu ja, man cepumus grauzt no rīta arī netīk :))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs