Ja reiz te Reflex ,destilēta skotu urīna iespaidā,te vazājas...man te ,sen sakrājušies, viedi vārdi aizķērušies...
Tad ziniet,ka Reflex ir patiesi balc,pūkains(brrr)un arī vieds plēsēju copē,kā arī jūrjā!Ziniet,ka šie vārdi man nāk no sirc,es pat teiktu,izrauti no sirc!
p.s.un vēl,runājot par "skotu"šantāžistiem...šamie iegrimuši skotu vafeles nirvānā,i nenojauš cik tie ir tuvu prastas latviešu vafeles(uz kuras ir izstrādāts 4.dinamikas likums-pēdējo pili nenokratīsi) degustācijas mirklim!
;)))
Goliāti laikam mazāk par 70ls nav dabonami, vismaz te. Kilka, tu domā poļu zābakus, kas pie. K-rautā tirgojas? Esmu redzējis kaut kādus, bet baisi zemie, nu tādi līdz pus celim.
Adis
Nopirku, lai gan pirms tam svēti biju sev nozvērējies Salmo gumijas izstrādājumu uzmetienus nekad neiegādāties. Nu neko tā: priekš copes jūrjā, kad jānes līdz autiņam atpakaļ viss sacopētais smagums, šķiet, kājeles skrien pa priekšu visam pārējam ķermenim. :DDD
Arī priekš velces š.g. oktobra saltajos rītos bija pavisam neslikti. Vēl atliek tikai izmēģināt pamatīgos mīnusos, vai nesprēgā. Bet "Kamik Goliath" tomēr ziemas spelgonim šķiet piemērotāki.
Jautājumi par krankiem:
Kā pareizi vadīt viņu?
Kādiem dziļumiem tas domāts?
Kuri ir labākie par sakarīgu cenu?
Vai tas varētu būt produktīvs 1,5m dziļumā?